Sayfa 557/761 İlkİlk ... 57457507547555556557558559567607657 ... SonSon
Arama sonucu : 6087 madde; 4,449 - 4,456 arası.

Konu: DERIM - Derimod

1. hayretler icindeyim pazartesi salı 2. milyon lot hisse al sat 15 lotta yerlerde sürün bunun 8 bin lotu alış olsa 7 binlotta enfazla kaybettiren ol senin temelini teknigini........... yim nekadar kumarcı var bu hissede bulaşmayın bu adamlara madem şirkete gidip hesap sormaya korkuyorsunuz hemen kacın ytd.

2. helal olsun ayende olanlara hisselerini nasıl korudular 60 gündür bir güdahi düşmedi böyle yatırımcılar oldugu sürece ayen her kademeyi hak ediyor yıllardan beri 1.5 milyon hisseye sahip cıkan olmadı olmazda cünkü sicil bozuk cıksada bu hisseye bulaşmayın yoksa sinir hastası olur cıkarsınız hic istanbullu biri cıkıpta bu adamların kaldıgı ikameti belli zafer belli bir hesap soran yok bir soruşturma yok ben ararsam o var ondada hic bir cavap yok şirkete bizzat gitmedikce genel kurullara gitmeyip bana ne dedikce geenel kurula gitmek banamı kaldı dedikce sürün meye mahkumuz adamlar istedigi gibi at koşturuyorlar adam bana diyorki amca senin biletini allalım sen git istanbula hayretler icindeyim istanbulda adam kalmadıda 60 yaşındaki adamdam bu kadarıda beklenmez gecen gün yazdım şikayet ettim yarın birgün savcılık kapılarına dayanır daaha ne yapayım.15 bin lotta insanları kahretmeye hakları yok neden hisse geri alımi yapmıyorlar telefonda kendilerine dedim bana ne dese paramız yok dediler o zaman yedeklerdeki para ne işe yarıyor gerci ben yedeklerde para oldugunada inanmıyorum bunların işi gücü derimin kazandıklarını tefecilere peskec cekmek yazıklar olsun ytd.

3. Sabah veren arkadaşa çok teşekkür ederim satanı çok pişman edecek bu hisse YTD...

4.  Alıntı Originally Posted by kartal975 Yazıyı Oku
    Sabah veren arkadaşa çok teşekkür ederim satanı çok pişman edecek bu hisse YTD...
    Aynen dökmeye çalışıyor sabır sabır hedef belli

LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,082
    Elinize vermesinler yine. Tekrar söylüyorum hemen atlamayın sonra ağlayanlar küfür edenler diz boyu.

6. Benim elimde zaten rahat ol 10.10 dan da aldım 11.20 den de kelepir buldu mu alırım ederine gelmeden de vermem ytd...

7. Derimod/Zaim: Hedefimiz Rusya'da en iyi üç marka arasına girebilmek

Uludağ Ekonomi Zirvesi'ndeki bir oturumda konuşan Derimod Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Zaim: "Krizde Rusya'da en iyi yerlerde mağazalar açtık. Krize şerbetli olmak işe yaradı. Hedefimiz Rusya'da en iyi üç marka arasına girebilmek. Türkiye'den dünya markası çıkacak. Bu da tahminen perakende sektöründen gelecek." dedi.

Çok ani çıkış ve düşüş yapıyor. Bu tahtanın speki heyecanlı bir tip galiba. Sanırım yaşça da genç olmalı.

Yatırım tavsiyesi verecek kadar bilgim yok...

Sayfa 557/761 İlkİlk ... 57457507547555556557558559567607657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •