Sayfa 557/634 İlkİlk ... 57457507547555556557558559567607 ... SonSon
Arama sonucu : 5067 madde; 4,449 - 4,456 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,456
    diptesin işte at artık bir haber!Haber dipte gelir derler!
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

2.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    İnşallah bedavaya alırsınız!Böyle bonkör işi bilen bir borsacı varken 18000den 14.000den satmayıp 7.200 ort ile satan varken sudan ucuza da alırsınız.Meritor Cumminse satılırken bunu da satsaydı keşke en azından daha az zarar görürdük!Yerli ve milli dedik acemiliklerini şirkete güvenenlerin üzerinde gösterdiler.

"Ne zaman savaşacağını ve ne zaman savaşmayacağını bilen kazanır." Biz yanlış zamanda savaştık kâğıtla!
    Sizi çok agresif gördüm hocam,bu öfke yaşam sınırınıza zarar verir,aman diyim.
    Çabuk pes etmeyi düşünmüyorsunuzdur hellam,zira yaşınız daha genç,ülkede ömür yaş ortalamasını göz önünde bulundurursak.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,456
     Alıntı Originally Posted by REVENGE Yazıyı Oku
    Sizi çok agresif gördüm hocam,bu öfke yaşam sınırınıza zarar verir,aman diyim.
    Çabuk pes etmeyi düşünmüyorsunuzdur hellam,zira yaşınız daha genç,ülkede ömür yaş ortalamasını göz önünde bulundurursak.
    https://m.youtube.com/watch?v=sLPwVPBUI-Y

Kime sitem etsem kime kırılsam
    Ne derdim dediğimde taşlanıyorum
    Kime sitem etsem Kime kırılsam
    Ah derdim dediğimde Taşlanıyorum oy oy

Var olan gücümle dünüme sarılsam
    Bir fayda etmiyor yaşlanıyorum
    Var olan gücümle ah dünüme sarılsam
    Bir fayda etmiyor dayı yaşlanıyorum

Yaşlanıyorum oy oy Yaşlanıyorum
    Ömrümün baharı soldu Yaşlanıyorum oy
    Alın dünya sizin olsun ben gidiyorum

Kış geldim dünyaya kış mı bitecek
    Bir türlü bahara ulaşamadım oy oy
    Dışarıda ne fırtına ne de bir boran
    Ne bir yağmur yağıyor da ıslanıyorum

Geçen yıllar hızlı birbirine eş
    Kahretsin galiba yaşlanıyorum
    Geçen yıllar hep bir Birbirine eş eş
    Kahretsin galiba Yaşlanıyorum oy oy

Ömrümün baharı soldu yaşlanıyorum oy
    Alın dünya sizin olsun ben gidiyorum oy oy
    https://m.youtube.com/watch?v=Wo3uer6qA5w
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,456
    icraat göstersen iyi olacak!

Ege Endüstri ve Ticaret A.Ş. , ticari araç ve özel araç uygulamaları için diferansiyel kovanı ve süspansiyon sistemi komponentlerini geliştirmekte ve üretmektedir.

50 yılı aşkın tecrübesi ile Amerika, Avrupa ve Asya 'da ikamet eden dünyaca ünlü OEM 'lere; yenilikçi yaklaşım, rekabetçi tutum, sıfır emisyon progralarına destek veren hafif ve yüksek performanslı ürünler ile hizmet etmektedir.

Ana ürün gamı içerisinde diferansiyel kovanı, ilave dingil, körük taşıyıcı, treyler dingili, kaldırılabilir ilave dingil vardır.

Ege Endüstri halka açık bir şirkettir. Hisselerinin %64' ü Bayraktar grubuna (www.bayraktar.com) ait olup %34,67'si BIST'de işlem görmektedir.

Ege Endüstri , İzmir – Türkiye'de iki fabrika ve 500'den fazla kalifiye çalışanı ile yer almaktadır.

Uluslararası kalite sistemleri IATF 16949, ISO 14001, ISO 45001 ve ISO 27001 belgelerini almaya hak kazanmış, aynı zamanda müşteri özel onay programlarınca da ödüllendirilmektedir.

5. Kâğıt dağınık toplamak için baskı var diyordu höstaddlar ama patron carttt deyü satıverdi ya binlerce loru bu fiyattan.. Nöreceksiniz şimdi ne diyeceksiniz pabucumun höstadları ?? Bu endeks düşerken direnç gösterecek diyordu ters indikatör ama bilakis endeks yükselişine nötr her zamanki gibi..

6. Moral bozmayıp mutlu olalım çünkü F/K mızı yükseltmiyor İvedik efendi, evrene mutluluk yayalım, her yerden y(alıyoruz) ki daha büyük zararlar edip mutluluğumuzu katlayıverelim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,456
    atsınlar şunu endeksten dowda işlem görsün Türk Borsasına ayak uyduramıyorendeks yüzde 3.5 artıda bu 3.5 atıyor kazarak tavan tavan giderim diye

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,456
    Ikinci elliye yeni fabrikamızda merhaba!

Sayfa 557/634 İlkİlk ... 57457507547555556557558559567607 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •