arkadaşlar blcyt bu günkü kötü endekste dahi güzel çıkış yaptı..tıpkı yakın geçmişte olduğu gibi...hisse gerçekten de ucuz ve kaliteli ki bu yüzden dimdik durabiliyor...blcyt ı çok seviyorum yalnız burada kendini spek zaneden çapsızlar yüzünden bu hisseyi 1,71 ortalama ile sattım...bu çapsızlar yüzünden bu güzel hissenin önü kesiliyor ve hakettiği yere gitmesi önleniyor..bunu pretesto ediyorum ve hisseden çıkıyorum dostlar...
blcyt ,karel vede durdo sevdiğim hisseler idi..durdo bilançosunu bozdu ama karel ve blcyt beklediğim bilançoyu yolladılar...bu üç hisseye de emeğimiz geçti...ekmeklerini yedik o yüzden de her zaman onlara müteşekirim...sattığım her hisse tekrardan alım için menzilimde olacaktır...
blcyt hakkında söylediğim herşeyin arkasındayım...önümüzdeki çeyreklerde 58-60 milyon ciro ve 7,5 milyon kar bekliyorum..umarım o vakit buradaki bazı çapsızlar değişir...
ben biraz da risk alarak diğer değer verdiğim karel hisseme geçiş yaptım..
ben elinde olanlara başarılar diliyorum...önünüz açık olsun..gönlüm sizlerle olacak..
kareli almak ile bir miktar da risk de almış olduk..bu açıdan blcyt ın riski minimum idi..ama borsada risk ne kadar çok ise kazanç da o kadar olabiliyor...ALLAH bizi utandırmasın..tekrardan başarılar diliyorum...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri