Sayfa 559/691 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 4,465 - 4,472 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Valla kardeşim ( yaşım 66) maalesef dürüst adama Allah dışında ekmek yok.Ben banka emeklisiyim yıllarca krediler servisinde çalıştım.80/90 li yıllarda biz faizleri elde hesaplardik.oyle bankacıyiz.Bankaciliktan sonra bir iki firmada finansal danışmanlik yaptım.Bankacilik piyasasında iyi bir çevrem var ,is bilgisi ve güvenim sayesinde firmaya kredi akışı kolaylaştı.Ve işleri yoluna koyunca bizide kapıya koydular.maalesef çok acimasiz insanlar.O görevleri yaparken kendime yontsam daha kıymetli olurdum.Neyse Allah herzaman doğrunun yanındadır .Önce saglık.Keske patronlara da kazan kazan duygulari gelse.Herkesin yüzü gülse,ülke kalkınsa.

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Rabbim sizin gibi insanlardan razıdır zaten , gerisi boş, 2 metre kefenle gideceğiz. Onurumuz gururumuz eksik olmasın yanımızda

2. [emoji120]
     Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Rabbim sizin gibi insanlardan razıdır zaten , gerisi boş, 2 metre kefenle gideceğiz. Onurumuz gururumuz eksik olmasın yanımızda

Arkadaşlar bu kagit zaten operasyon yemiş.gyo lakin ve borsanın uçtuğu bir dönemde kağıdı 3 den 0.83 e kadar uc yıl içinde baskilamislar milletin canına okumuşlar.savasta en güvenli yer topun yeni düştüğü cukurdur.atis yapan top cunun aynı deliği arka arkaya vurma olasılığı düşüktür.o yüzden güvenli yerdeyiz.zaten kağıdın canına okunmuş daha ne olacak ki.

Spegin maliyeti nominal olarak 1.5 civarı.bu aşamadan sonra para kazanması için kağıdı yukarı çekmesi lazım.eger bu seviyelerden kağıt dağıtılıyor olsa son bilancoda kar saklanmazdi .saklanmis hali bile milleti şok eden karın asıl değeri açıklansa kağıt uyardı ve kolayca dağıtıma başlarlar Di.demek ki uygun görmediler demek ki hala erken

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu kagit zaten operasyon yemiş.gyo lakin ve borsanın uçtuğu bir dönemde kağıdı 3 den 0.83 e kadar uc yıl içinde baskilamislar milletin canına okumuşlar.savasta en güvenli yer topun yeni düştüğü cukurdur.atis yapan top cunun aynı deliği arka arkaya vurma olasılığı düşüktür.o yüzden güvenli yerdeyiz.zaten kağıdın canına okunmuş daha ne olacak ki.
    Çoğumuz bu dönemi yaşadık Hissede. Kılıçdaroğlu bugün borsada yapılanlar hakkında iktidara gelirlerse neler yapacaklarını anlattı. Bundan sonra ne kiler nede başkası uzunca bir süre at oynatamaz borsada, oynatmak istese de kimse aracı olmaz zira sopayı gördüler. Bizim para severler aynı zamanda canları tatlı olduğu için sıkıntıyı görünce kuyruklarını bacak aralarına kıstırıp ortadan toz olurlar. Hatta bugünkü durumdan sonra adım bile atmazlar. Peker'in yayınladığı yayınlamadığının çok azı belli. Sanırım daha çok eğleneceğükkk çokkk

6. Bu saatten sonra risk dahada arttı.Bir şekilde Holdingin adı biyerlerde konu olursa ne olur onu cozemedim.

Kiler yatırımcısının mağduriyetini giderip tepkileri bitirmek isteyebilir zaman zemin herşey buna uygun şuan..

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

8. 2 tavan çekse ne oldu diyen olmaz..Da taban yemeyelim [emoji779]

Sayfa 559/691 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •