Ben şahsen viop miop bilmem anlamam.. Tek tabanca borsa![]()
Ben şahsen viop miop bilmem anlamam.. Tek tabanca borsa![]()
IHLAS tavan olmuş sanırım sonun başlangıcı başlıyor.. KLGYO da IHLAS a takılır mı? Bir açık kapı bırakırım.. Aman ha yatırım tavsiyesi ASLA DEĞİLDİR. YTD
Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.
Sn. erah24erzincan haklısınız bu mümkün ama pozisyonda bekleyince yükselişi tatmadan düşüşe yakalanma riski var benim tarzım ise minimum risk ile maksimum kazanç elde edebilmek üzerine kurulu.. birini alıp yükselmesini beklemektense düştükten sonra hareketlendiğinde almayı tercih ederim.. ama beklentinizin gerçekleşme olasılığı yüksek bugün olduğu gibi.. AKFEN ve CEMAŞ takibimde olan hisseler ve bilançoları güzel (patron hisseleri olsalarda).. IHLAS grubu çok bekletiyor onlara çok takılmıyorum.. YTD
IHLAS ve yine A1 CAPITAL (islami sermaye) patron hisselerinin vazgeçilmezi bir aracı kurum.. YTD
ihlas lara takılmamak en iyisi size katılıyorum ... bu forumda ne işiniz var diyorsanız burada gerçekten burada seviyeli bir ortam var ve bilgilerinden istifade ettigim insanlar var herkese teşekkür ederim
sabır herşeyin ilacıdır..... unutma dokundugun herşey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....
Birazdan IHLAS da tavandan çözülür tüm alt kademelere çakarlar, KLGYO diri duruyor IHLAS bozulursa burayı da etkileyebillr iki tahtada da A1 CAPITAL alıcı pozisyonda.. YTD
Yer İmleri