Sayfa 559/1003 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 4,465 - 4,472 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1. nas nerde arkadaşlar...

güncellememi geldi...

eds gibi kapatıldı mı?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Biri ver lan paramı mı dedi. Bu şey niye birden harlandı

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3. Herkes faiz yeteri kadar artmadığı için döviz arttı demiş.ben yine mb öncesi full dolardaydım.
    Şu an dövizin artma sebebi de bence faizin artması değil ekonominin kitaba uygun yönetilecek imajı verilmesidir.yani faiz artışı da iktidara kabul ettirildiyse atılacak tüm adımlar bağımsız ekonomi yönetimi tarafından yapılacaktır bundan sonra.

Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    Akşama 25 i bekliyorum

Balıklar kıyıyamı vurdu.????!!!
    Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Herkes faiz yeteri kadar artmadığı için döviz arttı demiş.ben yine mb öncesi full dolardaydım.
    Şu an dövizin artma sebebi de bence faizin artması değil ekonominin kitaba uygun yönetilecek imajı verilmesidir.yani faiz artışı da iktidara kabul ettirildiyse atılacak tüm adımlar bağımsız ekonomi yönetimi tarafından yapılacaktır bundan sonra.
    Bağımsız falan diyince bi gülme geldi
    viop topiğine yazdım buraya da yazim.RTE nin teorisini tersten test ediyoruz.Olay bundan ibarettir.RTE arka kapı metotları ile enflasyonu haryalacak ve bakın enflasyon tam düşecek idi tuttu bunlar faiz artırdılar.İşte isbatı diyecek.Sonra görevden af.Dış güçler.Yerel seçimlere öncesi reis üzerindeki bütün sorumluluktan bu 2 arkadaş ile kurtuldu.

viop topiğinde bir kaç hafta önce bir arkadaş TR devamlı herşeyin tekrar edildiği bi ülkedir burada para kazanmayan aptal dır falan demiş idi.

6.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Artık yapacak hiçbir şey yok. Verimsiz şirket,esnaf, üretici, finans kuruluşu artık her neyse batan batacak, kalan kalacak. Bir 3-5 yıl bunun acısı çekilecek. Bu yükü taşıyacak derman artık ülkede kalmadı.
    istanbul belediyesini bir talan edebilseler bak nasıl düzelir memleket işleri ama inkıtaya uğradı izin vermek lazım adamlara..

7. 600 dolar asgari 1000 memur 750 emekli..

Olacak he mi?

130mil kkm?

Sayfa 559/1003 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •