Pasta paylaşan var mı
y.t.d
Pasta paylaşan var mı
y.t.d
Burak herşeye şikayet eden Mahalle karılarını geçtin.Tontonun seni memnun ermesi
için ekstra çaba göstermesi gerekli. % 2 düşmüş dır dır dır. Hayırdır saattında milletede sattırmayamı çalışıyorsun.
Tamam sen haklısın bu hisse kötü berbat rezil pislik adi eeeee şimdi ne yapıyoruz
Alma kardeşim alma sen tektu alma
Şişko bencil pislik bir hisse bu tektu
Ama yeter arkadaş sürekli aynı hikaye hisse kötü
Bu forumda çok gereksiz insanlar var ve sürekli hisseyle ilgili kötü yönde atıp tutuyor fakat nehikmetse hergün burdalar forumda yazıp duruyorlar kardeşim hisse kötüyse sat çık burdaki leri etkileme aslı astarı olmayan şeyler yazarak millete sattirmaya calisma.yarın bir haber gönderir may kagit tavanlar insan içine çıkamazsın. ..
Aracı kurum dağılımı paylaşabilir misiniz?
Yazdıklarım kendi düşüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
TEKTU günlük
![]()
adam hissenin patronuna saydırıyor, içini döküyor kimseye sat demiyor ki, hayir hemen patronu savunma moduna neden geçiyorsunuz onu da ben anlamıyorum ?
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardes ben patronu ovmuyorum sadece bu kagit cikacaksa sen ben çıkarmicaz heralde bu kagit patron kagidi adam ne derse o olur.tektunun içi boşaltılıyor nedemek sence?elinde hissesi olana akış yapmak strese sokmak degilmi.sapla samanı karıştırma kimsenin mayi övdüğü yok.bu kagit cikaçaksada goturecek adam belli.
Yer İmleri