Sayfa 56/206 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon
Arama sonucu : 1642 madde; 441 - 448 arası.

Konu: PEHOL - Pera GMYO

1. Kimin elinde ne kadar malın olduğunun ne önemi var hisseyi yukarı taşıyacak hikaye var mı iki günlük kayba bakılırsa hikaye yok deme ki patron şuan hissenin piyasa koşullarına göre pahalı buluyor demek ki eee düşen bıçak tutulur mu tutulmaz bırakın düşsün

Filler tepişsin dursun

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir hayal ürünüdür

2. Nereye düşsün?bariz mal toplanıyor şu an,bugün kapanışta güzel hareketler göreceğimizi düşünüyorum...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

3.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    Nereye düşsün?bariz mal toplanıyor şu an,bugün kapanışta güzel hareketler göreceğimizi düşünüyorum...
    Size itibar puanı veremedim ama çok haklısınız...

Alıntı Originally Posted by YASAKLIBOR Yazıyı Oku
    Çok acemiymişsin be pilot, bu kadar aşağı geldiğinde bu kadar mal kaptıracağın aklına gelmedi mi? Gırtlağıma kadar aldım, daha fazla alamayacağım kusura kalma. Artık daha aşağı sürebilirsin

Son dakika ; Pardon 40.000 lotluk yerim kalmış, 0,99 dayım, beklerim pilotcuğum
    O 40.000 lotu da dün aldım, artık gırtlağıma kadar PEGYO'yum . Yatırım yaptım ve bu kadar yıldır bekliyorum, buralardan satarmıyım pilotcuğum, aklı başında olan kimse de satmaz, emin ol. Satış koyarak satış getiremezsin Pilotcuğum, hakkını öde. Hala bişeyleri öğrenmen gerek. İnşallah kalp gözün açılır ve BDGAM olmaktan kurtulursun...
    Borsa, ne bir Para Çekme Makinası ne de Kolay Para Kazanma Oyunu değildir. Aksine, tek silahı Bilgi ve Tecrübe olan Dünyanın en zorlu arenasıdır... Yukarıda yazdığım kanaatlerim, asla yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkasının kanaatleri ile yatırım yapacak kadar bilgisizseniz, borsada kaybetmeniz kaçınılmazdır. Profesyonellerden destek almanızı tavsiye ederim...

4. Ne büyük oynuyorsun beee, ICBC den dün sattıklarını geri virmanla, hala kimse vermediği için çıldır ve ICBC ye yeniden verdir. Hatta AK bile girsin devreye. Görmüyormusun sen çıldırmış olsan da veren yok, sen sağ cep sol cep yapmakla insanları panikletemiyorsun, sadece kendi zamanını ve bizim zamanımızı ve psikolojimizi (kısmen) çalıyorsun. Senin alabildiğin 3-4 lot yanında kaptırdığın 3-5 lotu hesaba katmıyorsun. Seni anlıyorum çok daha fazla toplamak zorundasın ama bu fiyatlarda sana verilecek hisse yok. 10 kademe kaldırsan 1,03 maliyetli 2,3 milyon lot hissen olur (tabi bunlar manipülasyon amaçlı duvarların değilse ), acık kafayı çalıştır BDGAM ...
    Borsa, ne bir Para Çekme Makinası ne de Kolay Para Kazanma Oyunu değildir. Aksine, tek silahı Bilgi ve Tecrübe olan Dünyanın en zorlu arenasıdır... Yukarıda yazdığım kanaatlerim, asla yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkasının kanaatleri ile yatırım yapacak kadar bilgisizseniz, borsada kaybetmeniz kaçınılmazdır. Profesyonellerden destek almanızı tavsiye ederim...

5. 98 veren versin aliciyım

F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. inşallah kağıt çıkar yoksa size simsar derim ne zamandır çıkacak diyip duruyorsunuz ama kağıt düşüyor biraz daha düşerse % 100 zarar yazar millet

7. 98 yazmışsın 95 bile vermiş

8. Yukarıdan maliyetlileri 1-2 hafta bekletebilir gibi...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

Sayfa 56/206 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •