Sayfa 56/616 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 441 - 448 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Bir ara "Pendik proje haberi düşse bile hisse buna tepkisiz kalır" konjonktürü oluşmuştu. Bakalım 80 milyon TL lik habere davranışı ne olacak, ona göre bir çıkarım yaparız. Şimdilik iyi bir açılış olacak gibi duruyor. Hadi bakalım kedi olalı bir fare tutabilecekler mi ?

2.  Alıntı Originally Posted by gltkn Yazıyı Oku
    1-Bunlar görüşmeleri yapmışlar satılan arazi için , ama kapta görüşmelere başlandı haberi gelmedi. Ne geldi, dün karar aldık, imzaladık, müşteriyi bulduk, nakit para hazır, bugün sattık, notere gittik, devrettik, parayı alıp kasaya koyduk, tapuyu verdik.
    8 milyonluk arsanın görüşmelerini 4.5 ayda zar zor tamamlayan adamlardan böyle bir davranış. Ben de çok şaşırdım.

3. Kamil abi biz hep ilk pendikle başlıyacak diye düşünüyorduk haberlere belki son Pendik arazisi haberi olur.

4. Abi bu davranış benim dediğimi teyitliyor bilancoya yetiştirdiler.
     Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    8 milyonluk arsanın görüşmelerini 4.5 ayda zar zor tamamlayan adamlardan böyle bir davranış. Ben de çok şaşırdım.

5.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Kamil abi biz hep ilk pendikle başlıyacak diye düşünüyorduk haberlere belki son Pendik arazisi haberi olur.
    Şahsen ben Pendik son haber olur diye çok kez yazdım üstadım. Ki sadece buna bakıyor olmam da bu nedenle zaten.

Bu arada açılış çok cansız oldu. İnşallah devamı gelir:

#POLHO #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...06240956039311

6. Şu fiyatlardan gelen habere rağmen tahtanın durumu içler acısı. Kademeler bomboş.

#POLHO #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...06241002043536

Hiç kimse inanmamış demekki, olanların da inancı kaybolmuş.

7. Abi onlar isterse artırırlar biz inananların gucu artık yetmez oldu onlarda yakında anliyacaklar. Yeni inananlar bulana kadar İleri sureceklerse kendileri sürecek onlarda o para her zaman var.

8. satan büyük yatırımcı, alanlar küçük yatırımcılar...piyasaya satmaya devam ediyorlar...

Sayfa 56/616 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •