Sayfa 560/805 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 4,473 - 4,480 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Gerçekten de son derece baÅŸarılı bir halka arz oldu. Yurt içi ve yurt dışı yatırımcılardan yaklaşık 9,5 kat talep geldi. Önemli bir fon yaratıldı. Borsa’da ilk kez Tekfen için “gong çalma töreni” düzenlendi. İstanbul Yaklaşımı gibi, Tekfen’in halka arzı da benim hayatımdaki çok önemli köşe taÅŸlarından biridir. O dönemde aldığımız bazı riskleri almayıp halka arzı geciktirseydik, 2008 küresel krizine yakalanıp büyük bir fırsatı kaçırmış olacaktık

T Bultende Reha Yolalan denen iblisin yatirimcilari nasil kazikladigini itiraf ettigi cumle . Acik acik diyor ki Allahtan krizden once halka actik , guzel dudukledik milleti . Yoksa gec kalacaktik. Hisseyi kaca halka arz ettigini yazmamis, ortaklarini kaziklamayi bir basari gibi lanse eden bu vampir surusunden mi biz icraat bekliyoruz . Adamlarin derdi sirkete deger katmak falan degil . Kurmuslar duzenlerini istedikleri gibi sirketi ic ediyorlar basta dogru duzgun patron olmadigi icin . Sayin Karaninin dedigi gibi CEO da pasifize edilmis . Halka arz fiyatinin 1/3 unde olan bir firmanin ( 15 sene sonrasi ) CFO su ortaklarina karsi bu aciklamayi yapamaz !!
    Ortaklar

Anlaşılan Pandorra out - bitti

Çok bile dayandı

Yeni Başkan CFO

Onu sürdüler oyuna

Masal anlatmak için

Hayırlı olsun

Seni tanımak acılıydı Pandorra

RIP

2. Valla ben Sayin Karaninin ongorusune guvenirim, 6 senelik sirket ortagi . Nerede ne dumen var havayi kokladiysa vardir bir seyler . Pandorayi o plazaya gomerler demedik mi basindan beri . Adam 60 yillik insaat firmasinda karli is alacaz diye ortaya cikiyor. Sanayici kafasiyla bakiyor su kadar ton celik satsam su kadar araba satsama alismis . Beyfendiye Gubre sektorunu begendiremedik, ona bile dalgali dedi. Zaten Senin bi sey yapmana gerek yok Hakan Goral a karisma yeter . Insaatcilar seni yer dedik Pandir , oradan mamalanan binlerce adam vardir oyle daha az is alacaz edecez laflarini edersen seni o plazaya gomecek dolu akbaba var o sirkette . Dunya kupasi sonrasi 1 milyar dolarlik katarda yol isi aliniyor on duyumu aldim , filipinlerde 3 milyar dolarlik dogusla ortak metroya verilen teklif var ,Tanap genisleme isi var , Israil gazi olursa olagansupheliyiz. Ukrayna vs isleri olmaz ona inanmiyorum . Sen gelmis burada karli is alacaz diyecegine sirket icindeki asalaklari temizle Pandora efendi, Ceyari kovmakla bitmez onun kimbilir kac tane yalakasi hala o sirketin icinde kuyunu kazmak icin bekliyor . Buradan tekfen patronlarina sesleniyorum gidin LIMAK genel muduru Feyiz Genci getirin 1 senede insaati saha kaldirir , askeriyeye doner santiyeler . Oyle insaattan anlamayan ceo lar ile olacak is degil bu isler Pandora

3. Sn Maximetu, aslında birşey bildiğimden değilde T bültende CEO azda olsa olmaz mı, buna karşılık Reha' yı parlattıkça parlatmışlar resimlerde bakarsak resmen foto roman olmuş, bu kadarı doğrusu fazla geldi bana. Birde kendisine fonksiyon olarak CEO özellikleri yüklenmiş haliyle kritik yapmadan olmuyor. Yoksa bildiğim birşey yok.

4. Benim de garibime gitti , bultende CEO nun en ufak bir aciklamasi seyi olmaz mi yani

Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Benim de garibime gitti , bultende CEO nun en ufak bir aciklamasi seyi olmaz mi yani
    Agustos sonu, okullarin acilmasina az kaldi.

adamin isi gucu var, bultenle mi ugrasacak

Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    https://twitter.com/_bruglione_/stat...X4iBLZGGyXij-A

Bakin ortaklar , serefli haysiyetli onurlu bir firma nasil olur size guzel bir ornek . Bizim haysiyetsiz yoneticilerimiz de Dunya gazetesini mamalayip PR yapar , capital vs gibi dergilerde kendi gibi olanlara kendini gosterir . 1980 domates guzeli pandirin boy boy pozlarina bakariz . 18 aydir gorevde olan ise yaramazin aksiyonunu beklerken paramiz enflasyon karsisinda yuzde 150 erir . Milletin sirketlerini gorunce imreniyorum ne yalan soyleyim, bu sirketi bizimkiler yonetse yok komur fiyati artti yok bilmemne diyerek bizi orada da duduklerlerdi
    Hem Alark'ta hem Tkfen'de benzer lot sayısında yatırimim var. Alark yatırıma baslama tarihi temmuz 2020, tkfen yatırıma başlama tarihi mart 2020. Alark $ bazlı %218 kar, tkfen dolar bazli %4 zarar.

Rakamlar da şirketlerin nasıl yönetildiğini destekliyor. Hisse satmak zorunda kalırsam tkfen satarım.

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

7. Tekfen mehteran takımı artık düz yürüyor iki geri bir ileri yapardı eskiden şimdi çok şükür 2 ileri 1 geri şeklinde yürüyüşe devam ediyor bu hızla giderse yıl sonu 35 falan oluruz bizde yeri sülalesine dövmeye devam ederiz

8.  Alıntı Originally Posted by veysel karani Yazıyı Oku
    Sn Maximetu, aslında birşey bildiğimden değilde T bültende CEO azda olsa olmaz mı, buna karşılık Reha' yı parlattıkça parlatmışlar resimlerde bakarsak resmen foto roman olmuş, bu kadarı doğrusu fazla geldi bana. Birde kendisine fonksiyon olarak CEO özellikleri yüklenmiş haliyle kritik yapmadan olmuyor. Yoksa bildiğim birşey yok.
    Hayırlısı ortak

Daha kötü olmaz herhalde

Sayfa 560/805 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •