Sayfa 560/584 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570 ... SonSon
Arama sonucu : 4666 madde; 4,473 - 4,480 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1. Tcell %1.5 artı oldu biz hala eksideyiz, bu gidişat Tcell'e daha çok yarayacak anlamı çıkar mı.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bakan bey bir yerde konuşuyor yine, bir de şu imtiyazla ilgili bir şey dese bari, sene bitiyor yahu.
    Yılı 1,49 dolar üstünde kapatırsa ben kabulüm..

3.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Yılı 1,49 dolar üstünde kapatırsa ben kabulüm..
    İyi bir haber gelirse olabilir yoksa zikzaklara devam.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    İlki oldu maalesef,
    yapılan ilevalerle 46.55 - 60 aralığından iade edildi.. malsız çulsuz izlemeye devam..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

birde usd taraması yapayım dedim ..biri pol pozisyonu almış...senin ne işin var oralarda.. gene yolunu mu şaşırdın...tamam yumuşak lastiklere usd pistinde olur.. ama D100 kara yolunda patinaj çekersin.. hafriyat kamyonları seni şarampole atar...

47.46 direnci şimdi 47.98 oldu.. üstelik birde 47.64 direnci de aktif hale geçti... bakalım bu hafta neler yapacaksın..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

6.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    yapılan ilevalerle 46.55 - 60 aralığından iade edildi.. malsız çulsuz izlemeye devam..
    Yalnız düşüyor diye short açanları cuma günü iyi dövdüler)
    Son düzenleme : bigdata; 16-12-2024 saat: 11:13.

kahve 46.41 ve üzerinde olması olumlu ancak yörünge halen ters... kahve üstte mürdüm altta olmalı.. müdümün olumlu tarafı kahveye yanaşıyor olması.. ama bu yengeçler için bir şey ifade etmiyor... çünkü yengeçler yan yan yürür.. tıpkı şu anki ttkom gibi..
    bu şimdilik günlükçüler için olumlu.. bu nedenle sık dükkan açıp kapatıyorum..

bu gün için 46.80 pembe 46.78 turkuaz üzerinde kalmaları olumlu... güvende oldukları seviye 47.06 kırmızı ve üstü..

yukarıdaki taramada çapraz hanesindeki sinyal, aşağıdaki turkuaz ve rozanın artık yataydan kurtulup, kahve ile topa girebileceği anlamına gelir.. ancak bir önceki kahve / roza+ turkuaz kesişmesinde iki rengin birbirine yakın ve yukarı yönlü olması nedeni ile bol gollü bir maç izlemiştik... şimdi ise Capello 'nun 97-98 sezonunda Milan da yaptığı gibi 1 gol olsun 2 puan bizim olsun şeklindeki maçlar olması beni pekte şaşırtmaz..

Sayfa 560/584 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •