Beklentilerimiz var. Ancak somut adım olmadan buralarda sürünürüz. Ne blok , ne halka arzla 1 dolara bile hisse satamazlar. Kimse imzalı yazılı anlaşma olmadan 4-5 dolar vermez. Ben umutluyum şirketin destekleneceğine.
Beklentilerimiz var. Ancak somut adım olmadan buralarda sürünürüz. Ne blok , ne halka arzla 1 dolara bile hisse satamazlar. Kimse imzalı yazılı anlaşma olmadan 4-5 dolar vermez. Ben umutluyum şirketin destekleneceğine.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
1 ocak 2024 ttkom 24,48...
O tarihte satıp faize koysa sıfır risk zaten 40-41 olurdu.
Bu kadar risk, savaşlar ile beklentili hisse ttkom en azından yılı 55-60 arası kapatmalı.
Kasımda başlayan endeks rallisinde, sıra ile sektör sektör alıyorlar, ttkoma da sıra gelir elbet.
"Geline oyna demişler, 'yerim dar' demiş.... günü 47.46 üzerinde kapaması uygun olur..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Bakan bey bir yerde konuşuyor yine, bir de şu imtiyazla ilgili bir şey dese bari, sene bitiyor yahu.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Yer İmleri