Sayfa 560/1005 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 4,473 - 4,480 arası.

Konu: Viop LII

1. Altın ve gümüş dışında güvenilecek para birimi yok ya da dağınık bir portyföy yapmak lazım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Bu devlet bankalara bir gol atacak. Ufaktan başladı. Emekliye nasıl gol attı. Üstelik seçimi borçlu olduğu kitleye. Şuan en son güvenilecek kurum devlet oldu. Dün tasarruf yapım diye halka sesleniyor. Kendi hataları yüzünden bankaların kazandığı parayı biliyor. Bir şekilde banka başına 1 milyar dolar düşecek bir hesap gelecek.
    Katılıyorum, kaçınılmaz... Gaye ve Mehmet i melek gibi tanıttılar fakst borsacıların cellatları olacak bu ikili...

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Altın ve gümüş dışında güvenilecek para birimi yok ya da dağınık bir portyföy yapmak lazım.
    Yen... Japon Yeni... JPY...

bizim millet malı yer yüzünden fırlatırkene değilde.. stratosfere çarpınca tutup kapmayı sever.

enerjilerde olan durum bu

milleti trene bindirdiler dayı.

şimdi işin yoksa bekle geri dönsün yeryüzüne.

5. Çin parası da yaygınlaşıyor. Bazı ürünlerde USD dışında CNY kotasyonlar var. Mesela HRC Çin fiyatı esas, ABD fiyatı marjinal olarak kalıyor. Demir cevherinde tek elden alım yapmaya başladı, bu şekilde kömür, demir vs Çin fiyatı esasdır bana satan sonra gidip dolara çevirebilir diyebilir.

Petrol de Çin parası ile fiyatlanmaya başladığı an ABD doları biter.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bizim millet malı yer yüzünden fırlatırkene değilde.. stratosfere çarpınca tutup kapmayı sever.

enerjilerde olan durum bu

milleti trene bindirdiler dayı.

şimdi işin yoksa bekle geri dönsün yeryüzüne.
    Tren dediğin rayda gider.stratosfere çarptıklarında challnegerda olduklarını anlarlar.

Tüm sermaye piyasası kurumlarını denetlemekle görevli SPK oluşturulur. 26 Aralık 1985'te İMKB kurulur. Böylece 120 yıllık bir dönem kapanmış ve yeni bir dönem başlamıştır.

Challenger Uzay Mekiği kazası, 28 Ocak 1986 tarihinde mekiğin kalkışından 73 saniye sonra patlamasıyla oluşan kazadır. Kazada 7 astronot ölmüştür. Patlama katı yakıt iticilerini bir arada tutan mührün olumsuz hava şartları sebebiyle açılması yüzünden olmuştur.

Hemen hemen aynı yıllarda biri kurulmuş diğeride ...(1 ay fark var)

Saygılar sn EMLAK üstadım.

not:Yazım dostum EMLAK ile sohbet ve latife amaçlıdır enerji özelinde söylenmemişdir.Gerçeklerle bağdaşmayabilir.Hisseler ile ilişkilendirmeyiniz söylediklerimi.yatırım tavsiyesi ise asla değildir. Kurumlarda profesyonel yatırım uzmanları vardır.
    Son düzenleme : pisyedili01; 25-07-2023 saat: 22:17.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Altın ve gümüş dışında güvenilecek para birimi yok ya da dağınık bir portyföy yapmak lazım.
    Arsa yada tarla al ariston abi, akmaz kokmaz.
    Tecrübeleride okursak,
    topraktan geldik toprağa gideceğiz diye bir söyleşi de mevcut,
    Hatta toprağa toprak ana denildiği de oluyo
    Savaşlarda da
    bi karış toprak için can verenler deniliyor
    Toprak en değerli şey bu dünyada
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Arsa yada tarla al ariston abi, akmaz kokmaz.
    Tecrübeleride okursak,
    topraktan geldik toprağa gideceğiz diye bir söyleşi de mevcut,
    Hatta toprağa toprak ana denildiği de oluyo
    Savaşlarda da
    bi karış toprak için can verenler deniliyor
    Toprak en değerli şey bu dünyada
    Can sağlığı daha değerli olabilir.

Halk içinde mu'teber bir nesne yok devlet gibi Olmaya devlet cihânda bir nefes sıhhat gibi.Kanuniye göre öyle.
    Çok toprağı olunca az olan değerli oluyor haliyle.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 560/1005 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •