Sayfa 562/2391 İlkİlk ... 6246251255256056156256356457261266210621562 ... SonSon
Arama sonucu : 19123 madde; 4,489 - 4,496 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Yasin AslanTürk
    @YasinAslanTrk1
    ·
    11s
    İtalyan Mahkemesi mRNA Korona Aşılarının İçeriğinin Bilimsel Olarak İncelenmesine Karar Verdi
    Pesaro'daki mahkeme, bunun için bir uzman görevlendirdi
    Geç kalmış fakat yine de mükemmel bir karardır çünkü aşılar artık milyarlarca insana enjekte edilmiştir.
    @erefefik

2. Rusya Güvenlik Konseyi Başkan yardımcısı Medvedev:

“Kazakistan ve Gürcistan yapay olarak oluşturulmuş devletlerdir. 90'ların hataları düzeltilecek, artık bağımsızlık yürüyüşleri yapılmayacak. Büyük ve güçlü Sovyet halkları yeniden dostluk ve anlayış içinde yaşayacak”.
    @erefefik

3. @erefefik

4. Ekonomik savaş başladı: Çin enerji depolama şirketi CATL, Kuzey Amerika tesisi duyurusunu Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi’nin Tayvan ziyareti sebebiyle durdurdu.
    5 milyar dolarlık tesis Tesla ile Ford markalarına batarya temin edecekti.
    @erefefik

5. Sürur Öztürk
    @sururozturk
    ·
    5s
    Türkiye'de ne kadar çok kanser hastası olduğunu, ben de kanser olunca fark ettim. Oran çok yüksek ve bu pek normal bir duruma benzemiyor. Yanlış mı besleniyoruz yoksa çok mu dertliyiz?
    @erefefik

6. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül: Din, siyasetin dışında olmalı.
    Tersini iddia eden mi kaldı? Hala bunu tartışmaya açmak, artık çok kötü niyettir. Bu kişiyle muhatap olunmamalı.
    @erefefik

7. Hayal kurmazsanız hayal kırıklığı yaşamazsınız. Bu kadar basit.
    İnsan kendini de kandırmaya meyillidir. İnsan beynindeki 3 sistem de insanı ele geçirmeye çalışır. Bilinç, bilinçaltı(bilinçdışı) ve limbik sistem(amigdala). Bilinçaltı ele geçirmişse kodlanmışsınız demektir. Dinler, izmler, ya da havai populer oluşumların içinde hayatinizi tüketirsiniz. Amigdala etkinse korku ve endişenin esiri olursunuz. Neredeyse beni ele geciriyordu. Kurtardim kendimi.
    Bilincin kontrolü altında olunmalı.

Aşı ve covid arasında bir fark olduğunu sanmam. Dünya nüfusunun %70'i aşılandı. Covid geciren de epey var.

Kimler hacklenemez koda sahip? Hayal kurmadan olmaz. Bilincin kontrolu altinda olduktan sonra kur hayalini be ya.
    @erefefik

8. Gidişat iyi değil...
    @erefefik

Sayfa 562/2391 İlkİlk ... 6246251255256056156256356457261266210621562 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •