Sayfa 562/987 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 4,489 - 4,496 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Sn.Turali, hangi araci kurumdan, Isbank tan alinabilir mi bu Eurobond ?
    Artık karar vermelisin.???
    Kimin kuyusuna su taşıdığına.!!!!
    Bilinçli vatandaş doğru karar verir.!!
    Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Hocam ben Emre Değirmencioğlu'nun bülteninden aktardım. Birkaç bankayla geçen P.tesi görüşmemde en az $200K Eurobond alınabileceğini söylediler, benim dolar miktarım bundan daha düşük olduğu için ilgilenmedim. Para miktarınız uygunsa alınabileceğini düşünüyorum, MT ile görüşmeniz faydalı olur.
    eurobonda endeksli fon var mı acaba ???
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Kisa vadeli eurobond fonlarina bakin. Yoksa getiriyi hissedemezsiniz. Dolari track eden IPV var. Costuracak cinsten olabilir.
     Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    eurobonda endeksli fon var mı acaba ???
    SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Ozel sirket bondlari icin gecerli. Devlet bondlarina binlik ile bile ellesebilirsiniz.
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Hocam ben Emre Değirmencioğlu'nun bülteninden aktardım. Birkaç bankayla geçen P.tesi görüşmemde en az $200K Eurobond alınabileceğini söylediler, benim dolar miktarım bundan daha düşük olduğu için ilgilenmedim. Para miktarınız uygunsa alınabileceğini düşünüyorum, MT ile görüşmeniz faydalı olur.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    log uzun soluklu.
    12-11 altı bence hayal..
    tabi hobi finans yorumudur...

https://www.hisse.net/topluluk/showt...43#post5733143
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Kisa vadeli eurobond fonlarina bakin. Yoksa getiriyi hissedemezsiniz. Dolari track eden IPV var. Costuracak cinsten olabilir.

YFBT4 var mesela Yapı Kredinin yıllık %69 getirmiş

Bu Fon Neye Yatırım Yapar?
    Fon, ağırlıklı Türkiye Cumhuriyeti Hazinesi’nin yurtdışında ihraç ettiği Türk Eurobond’larına ve Özel Sektör Eurobond’larına yatırım yapmaktadır. Fon, Türk Eurobond’larının sağladığı USD bazında yüksek getiri potansiyelini, doğru zamanlama ve doğru vadede yatırım ile maksimize etmeyi hedeflemektedir. Fon toplam değerinin en az %80’i devamlı olarak USD cinsi kamu ve özel sektör dış borçlanma araçlarına (Eurobond) yatırılır.
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

usdtry paritesinde ters omuz baş omuz formasyonunun TEYİDİ bugün saat 16.30'da açıklanacak ABD 2021 senesinin son işsizlik raporuna bağlı olabilir....

8.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Ozel sirket bondlari icin gecerli. Devlet bondlarina binlik ile bile ellesebilirsiniz.

Devlet kagitlari ile hic isim olmaz.

Sayfa 562/987 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •