Sayfa 563/583 İlkİlk ... 63463513553561562563564565573 ... SonSon
Arama sonucu : 4662 madde; 4,497 - 4,504 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1. bugün yine bankof ve ykrediden paslaşmalarla kağıdı baskıladılar. 21 milyon işlemin yine 10 milyon civarını bu iki kurum yaptı.kimse bunlara dokunmuyor. geçen yılda 20 civarı basıyorlardı sonra patladı gitti 50 lere. bakanın konuşmasından bir buçuk ay civarı süre geçti. şirketi destekleyecek güzel bir anlaşma bizi 3 dolar üzerine atacaktır diye düşünüyorum.bugün fırsattan istifade biraz topladım.perşembe cuma düşerse biraz daha toplayabilirim.
    kendi kendime dedim ki. buradan düşse düşse 40 a düşer. yani yüzde 10. çıksa 55-60 a gider.yüzde 30. aracı kurumlar 70-80 civarı hedefler veriyorlarken fazla kalacağını düşünmüyorum buralarda.zaten 70-80 e gelse bu seferde 120-150 olarak revize ederler hedef fiyatlarını.
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

2. Açığa satış işlem yasağının kalkması Ttkom u hastanelik etmez inşallah.

3. Birkaç yıl önce Albaraka Türk almıştım fiyatı 2 liranın üzerindeyken bir 25 lira fiyat veriyordu aracı kurumlar Kağıt bugünkü fiyatlara geldi Türk Telekom ise 50 küsürlerden itibaren sürekli 70'lere fiyat veriliyor neredeyse birçok aracı kurum tarafından sanırım elindeki malları çıkartmak için millete pazarlıyorlar

4.  Alıntı Originally Posted by HAYMATLAS Yazıyı Oku
    Birkaç yıl önce Albaraka Türk almıştım fiyatı 2 liranın üzerindeyken bir 25 lira fiyat veriyordu aracı kurumlar Kağıt bugünkü fiyatlara geldi Türk Telekom ise 50 küsürlerden itibaren sürekli 70'lere fiyat veriliyor neredeyse birçok aracı kurum tarafından sanırım elindeki malları çıkartmak için millete pazarlıyorlar
    Pazarlasınlar alıcısı benim😁

5.  Alıntı Originally Posted by HAYMATLAS Yazıyı Oku
    Açığa satış işlem yasağının kalkması Ttkom u hastanelik etmez inşallah.
    Tahtacısı hiç acımaz.düşüyo izlenimi verip birden sürer yukarı öper hepsini...

6. Ben buraların dip olduğunu düşünüyorum.alabildiğim kadar alıyorum. Allah yürü ya kulum dedi mi.. işte kimse mani olamaz nasibimize...

7.  Alıntı Originally Posted by HAYMATLAS Yazıyı Oku
    Açığa satış işlem yasağının kalkması Ttkom u hastanelik etmez inşallah.
    Açığa satış yukarı gidecek hissenin yakıtıdır. Yukarı hareket başladığında telekom shortcuya, acıkçıya insaf etmez.. 13 den 24 giderken 28-58 giderken gördük bu hareketleri. Yine görecez. Hiç beklenmeyen bir anda imtiyaz haberi düşerse çoğu kişiyi yine terste bırakacaktır..

8.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Açığa satış yukarı gidecek hissenin yakıtıdır. Yukarı hareket başladığında telekom shortcuya, acıkçıya insaf etmez.. 13 den 24 giderken 28-58 giderken gördük bu hareketleri. Yine görecez. Hiç beklenmeyen bir anda imtiyaz haberi düşerse çoğu kişiyi yine terste bırakacaktır..
    İnşallah öyle olur ama takaslar Hiç öyle görünmüyor daha önce harıl harıl Mal Alan emeklilik ve yatırım fonları ısrarla Yabancılarla birlikte mal satıyor sanırım Yolun sonu göründü

Sayfa 563/583 İlkİlk ... 63463513553561562563564565573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •