Sayfa 564/651 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614 ... SonSon
Arama sonucu : 5203 madde; 4,505 - 4,512 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. 700 milyon borç var, bu borcun büyük bölümü banka ve leasing kuruluşlarına. Borçların sermayeye dahil edilmesi teklifinde alacaklıların yaklaşık %50 si olumlu %10 olumsuz %40 cevapsız mış. Hisse ise borsanın En kötü hissesi olmuş 12 kuruşla. 12x120 milyon=14.4 milyon piyasa değeri. Borç 700 milyon, şirketin değeri 14.4 milyon. Borcun yanında çerez. Kottan atılırsa bir hiç tabiiki. Ytd

Alıntı Originally Posted by Baran Deniz Yazıyı Oku
    şimdi lütfen herkes dikkatlice 07.03.2018 tarihli pastaya baksın iş bankası 130 bin satış , toplam işlem 688 bin peki alan kısmında neden iş bankasına ait 550 bin lik alım yok , toplam işlem 688 bin ise 130 bin satış ise aradaki fark 550 bin alım olması gerekmezmi , bunun adı virman ise tamam amenna olayı anlamış bulunuyorum , değil ise nedir açıklayın lütfen , ve bu virmanın amamcını çözmeye çalışalım derim ben ...
    üstad vallahi bilmiyorum düşünmekten kayışlar yandı bende bu bahsettiklerim virman ise birileri toplayıp adrese teslim ediyor yada birileri satmak için elindekini dağıtıyor , ilk seçenek bana daha mantıklı geliyor,
    Üstad bu virmanları şu anki durumda olumlu algılamak lazım ozaman peyder peyi aldıklarını bir yerde depoluyorlar ozaman
    Bu tipler iste bahsettigim. Adam 7 yasindaki cocugun bildigi "NET LOT" konseptini bilmez, gider Alicilar kisminda Is Yatirimi arar 130K net satista iken... Sonra da 15 sayfa hikayesini yazar...

Gelene gidene de "Elinde hisse yok" buraya yazma der, ona buna akil verir.

NOT: Bimeks hakkinda bir fikrim yok. 0.12'den islem goren %96'si halka acik bir tahtada da zaten fikir sahibi olmaya gerek yok.

3. BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bu tipler iste bahsettigim. Adam 7 yasindaki cocugun bildigi "NET LOT" konseptini bilmez, gider Alicilar kisminda Is Yatirimi arar 130K net satista iken... Sonra da 15 sayfa hikayesini yazar...

Gelene gidene de "Elinde hisse yok" buraya yazma der, ona buna akil verir.

NOT: Bimeks hakkinda bir fikrim yok. 0.12 fiyatta %96'si halka acik bir tahtada da zaten bilgi sahibi olmaya gerek yok.
    Peki sen ne diyorsun ...
    Satıp gidelimmi[emoji31]

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Bu fiyattan kim satar ki artik? Ya da satmanin bir mantigi mi vardir? Yok saymissiniz iste.

5.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bu fiyattan kim satar ki artik? Ya da satmanin bir mantigi mi vardir? Yok saymissiniz iste.
    Peki sen şimdi burda kimi haklıyorsun

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Benim yazdigim 2 yazi cok acik. Anlamadiysan tekrar oku. Ozetliyeyim istersen.
    Borsanin B'sinden anlamayan cahil cuheyla kimseye faydali bilgi yazdirmaz forumlarda.

(Fazla kalabalik yaptim, konuyla ilgili son yazimdir. Anlayan anladi.)
    Son düzenleme : 666; 05-05-2018 saat: 13:39. Sebep: Son Yazi

7. 0.1 kuruş edermi bu senet

8. [QUOTE=666;2110310]Benim yazdigim 2 yazi cok acik. Anlamadiysan tekrar oku. Ozetliyeyim istersen.
    Borsanin B'sinden anlamayan cahil cuheyla kimseye faydali bilgi yazdirmaz forumlarda.

(Fazla kalabalik yaptim, konuyla ilgili son yazimdir. Anlayan

Neden sen gocundun onu anlamış değilim 😂 bilmediğim şeyleri veya anlamadığım şeyleri sormak ayıp ise eyvallah ayıbımın karşısında özür dilerim ancak bilmeyenleri yeren 7 yaşında çocuk varmıdır acep . Ben bugüne kadar bilmediğimi sordum öğrenmeye çalıştm kendi hareketimi yapacağımı yazdım kimseye akıl vermedim . Hissem olmayan hiçbir forum dada eyyamcılık yapmadım . Testi de ne varsa testiden o dökülür

Sayfa 564/651 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •