Sayfa 568/1023 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 4,537 - 4,544 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Bloomberg ht yi açtım şamalak ,yağdanlık takımından sakin sakin konuşan prof kendince güzellemeler yapıyor, fazla da ileri gidemiyor tabi durum bu kadar moka sarmışken nasıl daha fazla yağdanlık olabilir ki insan ?. Aklıma prof Asaf Savaş geldi, ertesi gün devalüasyon olacak sokaktaki ayakkabı boyacısına sorsan söyler öncesi akşam soruyor spiker hocam devalüasyon olacak diyorlar siz ne diyorsunuz? Cevap : Mümkünatı yok çıpalaı kur sistemi var. Sonuç : Ertesi gün haşırt %100 devalüasyon. O gün bugün bu tip yalancı kedilere miktir çektim sözleri yok hükmündedir benim için.
    Son düzenleme : umutabi; 06-08-2018 saat: 23:20.

2. Bu hafta dokunmasın bakalım MB, haftayı nerede kapatacak ve toplumda ne kasar infial yaratacak ya da tepki gelecek.
    Komedi gibi toplumuz sonra vay efenim nasıl öyle dersin.
    umutabi arkadaşın dediği cuk oturuyor bu topluma 'beter olmadan yeter olmaz' sanırım böyleydi.

Çal kemancı.. doldur meyhaneci..

3.  Alıntı Originally Posted by reyz Yazıyı Oku
    Üstel fonksiyon grafiği çizilir sanırım
    Bana da öyle geliyor

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Merkez bankasının bağımsızlığı var gibiydi ama yoktu ve yok oldu gitti.
    Merkezin elini koluna bağlarsan köpek balıkları gelir ham yapar piyasanı.
    Yok hocam burda kurtuluş yok ki merkez ne yapacak dolar mı basacak.Faizi artırsa ortalık allak bullak olur artırmasa gene allak bullak olur burda açmaz var.Merkezin eli kolu bağlı efsanesi çok iyi.Yani sanki gizli bir silahımız varmış gibi oluyor.Yani reis ikna olur merkezi serbest bırakır o herşeyi halleder falan efsanesi daha mantıklı.Yoksa merkez ne yapacak onlar da rakı kavun tv seyrediyorlardır valla.Yoksa bence hiç önemi yok, yaptıkları ve yapacakları hareketler boş.Para bitti konu kapandı)))))))Film londrada geçiyor artistler orda stüdyo orda,film orda çekiliyor

Ekonomi bakanı ve ya ekonomi yönetiminden kimse yok mu bu ülkede ? Biz hak ediyoruz kardeşim , önceden başdanışmanlar konusunca laf ediyorduk ne anlatıyorlar diyorduk , bakan Zeybekçi’ye kızıyorduk alın simdi kimseler yok .. Ne konuşan var ne birşey yapan

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. bir tane kanalda çıkıp bişiler kötü gidiyor diyemiyor ..düşünün nasıl baskı olduğunu..

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    Bugünkü haberlerden bir tanesi :

https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-424498

REK yerlerde sürünüyor. Tarihi dip yapmış durumda. TL tarihi dibinde !!!
    Sakız ve Samos adalarından Yunanlılar, Çeşme ve Kuşadası'na pazar alışverişi yapmaya geliyorlar.
    Biz zengin Türklerde, zavallı Yunanlılara acıyoruz !!!

Bu arada, dolar 5,31'i çok sevdi. Bi türlü vadalaşamıyor

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ekonomi bakanı ve ya ekonomi yönetiminden kimse yok mu bu ülkede ? Biz hak ediyoruz kardeşim , önceden başdanışmanlar konusunca laf ediyorduk ne anlatıyorlar diyorduk , bakan Zeybekçi’ye kızıyorduk alın simdi kimseler yok .. Ne konuşan var ne birşey yapan
    Küstürdük adamı ya evre 4 kanser hastasına bile doktor merak etme durum çok iyi dedi mi içi ferahlar.Zeybekçi çıkıyordu ben inanmıyorum diyordu olay bitiyordu bence bu başkanlık işi iyi olmadı.Eskiden on kişi konuşurdu ne diyo bunlar anlayana kadar insan olayın acısını unutuyor gidiyordu ))))

Sayfa 568/1023 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •