Sayfa 569/916 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon
Arama sonucu : 7328 madde; 4,545 - 4,552 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1.  Alıntı Originally Posted by iboaga59 Yazıyı Oku
    Milleti kandırmayın....linki açın ve inceleyin,herşey somut....ytd...!!!
    Linkte aynı değişen birsey yok 2 şirket var dikkat edersen kutahya porselen kutahya ambalaj kutpo ya ait. NG olanlar patronun şahsi şirketleri yoksa bunların başında da yazardi NG . şirket alırken iyi arastirin hatta bazı şirketlerde sirketin arsasi bile patrona ait bilmem anlatabildimmi mesela cusan şirket arsasi parronun ve patrona kira oduyor

2.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Linkte aynı değişen birsey yok 2 şirket var dikkat edersen kutahya porselen kutahya ambalaj kutpo ya ait. NG olanlar patronun şahsi şirketleri yoksa bunların başında da yazardi NG . şirket alırken iyi arastirin hatta bazı şirketlerde sirketin arsasi bile patrona ait bilmem anlatabildimmi mesela cusan şirket arsasi parronun ve patrona kira oduyor
    Bu hareketleri iyi değerlendirin maliyet dusurmek için önemli yoksa 6 7 li fiyatlara geldiğinde sadece paranı kurtarirsin

Düşeni kırmadığı sğrece hiçbir cacık ollmaz bu hısseden
    ytd

Bu alnus tam angus çıktı geçen hareketde de atladı tonla zarar yine koydular ona, anlamadığım robotda fena zarar yazdı.. Kim kazanıyor ne kadem bedbaht uğursuz lanet hisse şirket artık neyse

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by sertol Yazıyı Oku
    Bu alnus tam angus çıktı geçen hareketde de atladı tonla zarar yine koydular ona, anlamadığım robotda fena zarar yazdı.. Kim kazanıyor ne kadem bedbaht uğursuz lanet hisse şirket artık neyse

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dilenciye bile para vermeyen fakir, kimseye vermez...ytd...!

6.  Alıntı Originally Posted by iboaga59 Yazıyı Oku
    Dilenciye bile para vermeyen fakir, kimseye vermez...ytd...!
    Nafi güral in açıklaması var ben kendi otelimde bile bahşiş bırakıyorum diye 😄😄 adamın günahı kalmadı hepsini aldın yani burda atıp tutacagina git araştır hangi şirketler hissenin şirket ne is yapar patron nasıl demeclervermis lstanbulda ki patronun rezidansina sahip çıkıyorsun ayıp ayıp 😄😄

7.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Nafi güral in açıklaması var ben kendi otelimde bile bahşiş bırakıyorum diye [emoji1][emoji1] adamın günahı kalmadı hepsini aldın yani burda atıp tutacagina git araştır hangi şirketler hissenin şirket ne is yapar patron nasıl demeclervermis lstanbulda ki patronun rezidansina sahip çıkıyorsun ayıp ayıp [emoji1][emoji1]
    [emoji23][emoji23][emoji112][emoji112][emoji112]. https://www.nafigural.com.tr/#

8. Kisisel tahminim
    Sanki birileri hisseyi bir yere taşımaya niyetleniyor.. .
    Birileri de korkutuyor mu? Ne...

Sayfa 569/916 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •