Sayfa 57/1044 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 449 - 456 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    değerli hocalarım CEMTS için bir değerlendirme rıca ediyorum.
    Elinizde ise tutulması gerek, almayı düşünüyorsanız uv'li yatırımcı ve sabırlı iseniz gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

cıh cıh cıh cııh

Ne işiniz var yayla da SELİM abim? fantazi sİzin neyinize bunca engin temel bilginizle!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    cıh cıh cıh cııh

Ne işiniz var yayla da SELİM abim? fantazi senin neyine bunca engin temel bilginle!
    illa yarın tahtayı zıplatıracaksın bana abi. yapma gözünü seveyim. Çoluk çocuk evde aç. elimizde çatalla dolaşıyoruz. zeytin yok zeytin

Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

4.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Elinizde ise tutulması gerek, almayı düşünüyorsanız uv'li yatırımcı ve sabırlı iseniz gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
    Teşekkür ederim hocam. Orta vadede taşıdığım bir hisse. Bilançosu gayet güzeldi ve dahada güzelleşecek. Ekuresi PARSN gibi bir hareket bekliyordum ama içinde bulunduğu yatay bandı yukarı doğru ivmelenir diye düşünüyordum ama satışla karşılaştı. Belki bizim görmediğimiz bir durum varda sizler gibi tecrübeli üstatların değerlendirmeleri bizim için önemlidir. Kendi çapımda şirketi izlemeye tanımaya çalışıyorum. Saygılar sunuyorum. ..

5.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    CEMTS benim bildiğim bir hisse değil, o nedenle ne desem yalan olur...

Grafiğe göre her şey olabilir. Yani ortada bir durumu var...

Yükselirse bundan sonra hızlı yükselebilir, düşerse de yine hızlı düşebilecek durumda...

Şirketin durumunu ve iç yapısını bilen birileri yorumlarsa daha iyi olur...

Haftalık grafiği şu şekilde...

Elinize sağlık hocam benimde istediğim teknik bir analizdi. Bende içinde bulunduğu yatay seviyeler hangi tarafa doğru kırılabilir? İn cevabını bulmaktı. Çok teşekkür ederim hocam.

6.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Doğru diyorsun sn. koçari...

Ben de benzer şeyleri farklı pencereden anlatmaya çalışıyorum. Tabi anlamak isteyenlere...

Şu an 20 yıllık belki de 100 yıllık bir döngü yaşıyoruz. Bu işlerin hep böyle olacağını sananlar sonunda öyle olmadığını anlayacaklar ama iş işten geçmiş olacaktır...

Herkes kazanıyorsa o zaman kim kaybediyor...???!!! Bunu düşünmek lâzım...
    gelecekte gıda öne çıkacak diye tarım arazisi dönüm fiyatları-5-10 bin tlden 20-100bin tl ye sıçradı. üstelik arazi fiyatı bir yükseldimi hisse gibi inmiyor da. kim ne yapsın hisseyi

Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    gelecekte gıda öne çıkacak diye tarım arazisi dönüm fiyatları-5-10 bin tlden 20-100bin tl ye sıçradı. üstelik arazi fiyatı bir yükseldimi hisse gibi inmiyor da. kim ne yapsın hisseyi
    İnşaat arazisi dışında bizim buralarda fiyatlar yükselmedi ama umarım yükselir...

Benim borsadan çok arazi yatırımım, bunun da çoğu tarım arazisi olarak var. Kısmet artık inşaAllah bir faydasını görürüz...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    İnşaat arazisi dışında bizim buralarda fiyatlar yükselmedi ama umarım yükselir...

Benim borsadan çok arazi yatırımım, bunun da çoğu tarım arazisi olarak var. Kısmet artık inşaAllah bir faydasını görürüz...
    İyi akşamlar Sn.T/A.Bahsi geçen araziler,sulanabilir arazilermidir?

Sayfa 57/1044 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •