Sayfa 57/1002 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 449 - 456 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Mart ayında uygulanacak kararlar tartışılıyor

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Cumhurbaşkanlığı kabinesi toplandı , toplantı sonrası Erdoğan açıklama yapacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bi şahlanamadık gitti.

İnadına batıyoruz.

Vatandaşa para yerine iban ve vergi numrası veriyoruz

Kazık daima vatandaşa bizim ülkede

Yöneticide mi ithal etsek acaba?

Şöyle Y.Zellandalı,Finli,İsveçli,Norveçli olmazmı?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Kabine sonrası Erdoğan açıklama yapıyor

Erdoğan, “3,7 Milyon çalışanımıza 30 Milyar TL’lik kısa çalışma ödeneği verdik. Uygulamayı Mart sonunda bitiriyoruz.”

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan: Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasında 2 milyar lirayı aşkın yardım topladık ve bu parayı ihtiyaç sahiplerine dağıttık

Erdoğan : Bugüne kadar salgın denetiminde 32 milyon TL idari ceza uygulandı

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 57/1002 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •