28 haziran diye hesapladım. Belki 29 sabahı, 281 binden (ağustos vade) long poz tutacağım sanırım..
28 haziran diye hesapladım. Belki 29 sabahı, 281 binden (ağustos vade) long poz tutacağım sanırım..
Bu fıkra olmalı.
>>>>>>>>
https://www.kibrispostasi.com/c1-KIB...-kaynak-girisi
Mevsim yaz, aylardan temmuz. Fransız Riviera'sında küçük bir sahil kasabası. Yaz sezonu, ama yağmur yağıyor ve her yer bomboş. Kasabada herkesin birbirine borcu var ve krediyle yaşıyorlar.
Şans eseri otele zengin bir Rus turist geliyor ve resepsiyona 100 dolar bırakıyor. Ama odayı beğenmezsem paramı alıp giderim diyor ve odaya bakmaya çıkıyor.
Otel sahibi parayı alır almaz kasaba olan borcunu ödüyor. Kasap, 100 doları hemen alarak toptancıya borcunu vermeye gidiyor. Toptancı da büyük bir sevinçle parayı alıp, nakliyeciye borcunu ödüyor. Nakliyeci de dönüp dolaşıp otele olan borcunu ödüyor.
Ve o anda Rus müşteri odadan geri dönüyor, odayı beğenmediğini söyleyip 100 dolarını geri istiyor. Parasını geri alan Rus müşteri, kasabayı terk ediyor.
Rus müşterinin bu ziyaretinden somut olarak hiç para kazanan olmuyor. Ancak tüm kasaba borçlarından kurtuluyor. Ek olarak da ekonomi büyüyor. 100 dolar 500 dolarlık işlem hacmi yaratıyor. 100 dolar kimsenin cebinde fazla süre kalmıyor. Ama tüm kasaba geleceğe daha güvenli bakıyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Aristo’n abi enseni niye karartıyorsun
300 bin tane jetonu olan düşünsün sen değil
badem spor dünyası böyle bugun pıst 100 2520 gösterdiklerinde bunların oynadığı 2-3 tahtada ilginç şeyler oldu mesala eregl satıcı bofa bir anda alıcı oldu diğer tahtalardada , dedim bunlarda sıkıntı var .
hatta buraya suriyeye harekat hikayesi olabilirmi diye düşünürken bu olay çıktı.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Binali Yıldırım zamanında bol keseden şartsız şurtsuz verilen krediler krizi tetikledi. Bir büyük banka beni aradı yüksek limitli kredi teklif etti, vergi numaram sahıs olunca vaz geçtiler, nerede ise tanıdığınız filan üzerine alalım çok uygun koşullar demişlerdi.
Esnaf o zaman kredisini aldı. TV'ye Global Holding patronu çıktı biz bir kaç yıllık kredi ihtiyacımızı giderdik demişti. 128 milyar dolar o sırada buhar oldu.
Sonradan selektif kredi vs geldi şimdi daha da ince detaya giriyorlar.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Aselsanda saglam mal aldilar ona kafam takildi. Bu araplarla bir isbirligi haberi falan mi dusecek ki
Yatın uyuyun taban bozuldu, halen vuruşanlar var. bu da umut devam ediyor demektir.
Game over olmadı
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri