Sayfa 570/711 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon
Arama sonucu : 5684 madde; 4,553 - 4,560 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1.  Alıntı Originally Posted by REİS Yazıyı Oku
    kim için ve nasıl. bir yorum alsak...
    Satıp çıkacam,yanlış anlaşıldımsa özür diliyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by alpege01 Yazıyı Oku
    Satıp çıkacam,yanlış anlaşıldımsa özür diliyorum.
    yok kardeş bu hisse adamı dinden imandan da çıkarır. bende sabır bitti. hele giden fırsatları gördükçe... ytd

3. gözde-ülker bugün gidiyor bu ******** neden tık yok bu da o şirketin hissesi değilmi

4.  Alıntı Originally Posted by Burak17 Yazıyı Oku
    gözde-ülker bugün gidiyor bu ******** neden tık yok bu da o şirketin hissesi değilmi
    cevabı vermişsin. bunda şeref yok demişsin ya bu sebeple çıkmıyor adi. ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    ben nacizhane yarısı verdim başka yerde macera arıyorum ama yakaladım mı desen bankalar hariç çıkan yok banklar da iki hafta da %30 buldu özellikle iş bank garan da ki prim kısmetten öte birşey yok hep göz ucu ile izledim ama belli ki tezgahın başına birini oturttu bize iletiyorlar kendileri de gitti garan yada başka banka da oynuyorlar gözde bile %5 çıkmış şu an

Alıntı Originally Posted by Burak17 Yazıyı Oku
    hocam size katılmamak mümkün değil ancak bezdirdiler artık ilk yükselişte bir çok artık lanet olsun deyip verip çıkacak borsa nerelere geldi bir kademe çıkmadı allah onları bildiği gibi yapsın hayırını görmezler bu kadar milletin ahını aldılar
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

6. bunların anasını öpeceksin nasıl evlat yetiştirdin diye. ytd

7. bugünde bir nane olmadı beklemeye devam yarın ola hayrola demekten başka bir sey yok adamların keyiflerini bekleyeceğiz

8. Çok dillendi

Casper_VIA_V9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 570/711 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •