Kabine toplantısı sonrası / Erdoğan : ABD ile diyalog kanallarımızı her düzeyde güçlendirmek suretiyle Biden ile yakaladığımız güzel iklimi, ülkelerimiz bakımından maksimum faydaya dönüştürmekte kararlıyız
Kabine toplantısı sonrası / Erdoğan : ABD ile diyalog kanallarımızı her düzeyde güçlendirmek suretiyle Biden ile yakaladığımız güzel iklimi, ülkelerimiz bakımından maksimum faydaya dönüştürmekte kararlıyız
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gecen bir belgeselde izledim. Bataklık çamurundan cilt kremi yapıyorlardı. Bu müsilaj dan bir şey yapılsa gramı kalmaz da!
Bugün Bünyamin Sürmeli yüzeyde gördüğümüz derindekinin binde biri bile değil, deniz bizim kimse ortak değil arsadan yüz kere kıymetli, şu andan itibaren gram atık bırakılmamalı diyor ama! Hey hat...
Oksijen basacaklarmış, bassınlar eleştirmeyin hepsi bir adım.
Erdoğan : 1 temmuzdan itibaren süren sokaga cikma yasağı kaldırılıyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Akp MKYK üyesi Resul Kurt : Mevcut durumda hem fesih yasakları ve hem de KÇÖ ve Pandemi Ücretsiz İzni Nakdi Ücret Desteği Uygulaması 1 Temmuz 2021 itibarıyla sona erecektir.
CHP lideri Kılıçdaroğlu : Beyefendi müzik yasağını gece 24’e çekiyoruz, kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok demiş. Yasaklar ideolojik diyoruz baştan beri. Erdoğan; rahatsızlıktan bahsedeceksen, ülke senden rahatsız, ona ne yapacaksın? Seçimden kaçmak dışında bir şey geliyorsa aklına, haber ver.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Yer İmleri