Kabine toplantýsý sonrasý / Erdoðan : ABD ile diyalog kanallarýmýzý her düzeyde güçlendirmek suretiyle Biden ile yakaladýðýmýz güzel iklimi, ülkelerimiz bakýmýndan maksimum faydaya dönüþtürmekte kararlýyýz
Kabine toplantýsý sonrasý / Erdoðan : ABD ile diyalog kanallarýmýzý her düzeyde güçlendirmek suretiyle Biden ile yakaladýðýmýz güzel iklimi, ülkelerimiz bakýmýndan maksimum faydaya dönüþtürmekte kararlýyýz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gecen bir belgeselde izledim. Bataklýk çamurundan cilt kremi yapýyorlardý. Bu müsilaj dan bir þey yapýlsa gramý kalmaz da!
Bugün Bünyamin Sürmeli yüzeyde gördüðümüz derindekinin binde biri bile deðil, deniz bizim kimse ortak deðil arsadan yüz kere kýymetli, þu andan itibaren gram atýk býrakýlmamalý diyor ama! Hey hat...
Oksijen basacaklarmýþ, bassýnlar eleþtirmeyin hepsi bir adým.
Erdoðan : 1 temmuzdan itibaren süren sokaga cikma yasaðý kaldýrýlýyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Akp MKYK üyesi Resul Kurt : Mevcut durumda hem fesih yasaklarý ve hem de KÇÖ ve Pandemi Ücretsiz Ýzni Nakdi Ücret Desteði Uygulamasý 1 Temmuz 2021 itibarýyla sona erecektir.
CHP lideri Kýlýçdaroðlu : Beyefendi müzik yasaðýný gece 24’e çekiyoruz, kimsenin kimseyi rahatsýz etmeye hakký yok demiþ. Yasaklar ideolojik diyoruz baþtan beri. Erdoðan; rahatsýzlýktan bahsedeceksen, ülke senden rahatsýz, ona ne yapacaksýn? Seçimden kaçmak dýþýnda bir þey geliyorsa aklýna, haber ver.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Yer Ýmleri