Sayfa 570/987 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 4,553 - 4,560 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Enflasyon en az %60 bana gore. Buradan mevduat ne olursa olsun yapmam. Mis gibi fonlar var.
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Tahvil vermeleri iyi bence. Teşekkür ya da takdir de verebilirlerdi.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

2.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Eurobond almanin tam zamani fiyatlar cok dustu
    altına yatırım tavsiyesi değildir diye bold harflerle yazardım ben olsam.. ))

risk de bir o kadar yükseldi zira.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Peruda doğurganlık heykeline yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Adamların kültürüne saldırmak ne oluyor
    Başganım,imalı konuşuyor herhalde,şehrimizin birinde magandalar bir heykele saldırmış diye düşünürken olay gerçekten Peru da geçmiş.

Ama o ne öyle düşman gözüne.....

4. Benzin ve motorine zam

ANKARA (AA) - Benzinin litre fiyatına gece yarısından geçerli olmak üzere 63, motorinin litre fiyatına ise 94 kuruş zam geldi.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından (EPGİS) alınan bilgiye göre, Ankara'da ortalama 13,01 liradan satılan benzinin litre fiyatı 13,64 lira olacak. Benzinin litresi İstanbul'da 12,94 liradan 13,57 liraya, İzmir'de 13,02 liradan 13,65 liraya çıkacak.

Ayrıca, Ankara ve İzmir'de ortalama 12,84 liradan satılan motorinin litre fiyatı 13,78 lira olacak. Motorinin litresi İstanbul'da 12,77 liradan 13,71 liraya çıkacak.

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor.

Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Epgis : Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı

08/01/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;

Benzinde 63
    Motorinde 94 KRŞ/LT

Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sok meyve suyuna devam
    bir halt olacağı yok.

Yazildimi bilmiyorum, en dandik bira 22 tl olmus

8. Meclisten stokçuluk yasası geçmiş. Hemen elimdeki zeytinleri bugün iyi fiyattan sattım. Ne olur ne olmaz , kimine göre stokçuluk kimine göre depodaki maldır. Riske girmeye gerek yok. Dün gece hırsız girmedi ya , bugün değerine sattım.

Epey bir süre zeytin ticareti yapmam. Yeni bir ticaret modeli bulacağım. Belki leblebi alır, satarım.

Sayfa 570/987 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •