Sayfa 571/803 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621671 ... SonSon
Arama sonucu : 6417 madde; 4,561 - 4,568 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

Alıntı Originally Posted by legolas Yazıyı Oku
    ingilterede hem kuraklik var, hemde okyanustan firtina geldi, yagmur cagmurla ugrasiyoruz

yani kisaca havalar karisik biraz

haa tkfen mi? yeni tarihi zirve yapacak canim.

sonrasinda hayvani bir fincan-kulp cikartiriz ordan, haydaaaaaaa 50 lira olmusuz

birde ustune 1-2 milyar dolarlik ihale haberi patlatiriz, haydaaaaaaaaaaaaaaaaa 100 lira olmusuz

siz bana bakmayin, 21.6 olmus pound, 1 pound 20 pence 'e buz gibi Efes iciyorum paso, kafam kiyak
    haydaaa

2.  Alıntı Originally Posted by ATAKAN-BJK Yazıyı Oku
    30 lara haftaya belki bir ihtimal merhaba diyebilir yeni zirve yaparak..endeks hergün zirve tazeliyor...diğer hisseler aya çıktı..teko haala tek tek yumurtluyo...kankası 62 lerde geziyo..az olsun bizim olsun misali buna da şükür....
    30 lar kesmez bizi..endekse bir düzeltme gelmezse yola devam ediyoz...
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir...yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez . yatırım tavsiyesi icermez....KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

3. Arkadaslar ne 30 u ne 40 i. Serefli patronlar olsa rakam zaten Cok farkli olurdu . Gubre fiyatlari ilk defa simdi artmiyor . Umarim ihracat kisitlamasi yokken mayis-eylul ayi yuzde 40 kapasiteyi komple ihrac etmisizdir . Stok kari vs ile guzel kar ederiz

Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Arkadaslar ne 30 u ne 40 i. Serefli patronlar olsa rakam zaten Cok farkli olurdu . Gubre fiyatlari ilk defa simdi artmiyor . Umarim ihracat kisitlamasi yokken mayis-eylul ayi yuzde 40 kapasiteyi komple ihrac etmisizdir . Stok kari vs ile guzel kar ederiz
    maxi ortak, ne yapsin yani, 30 lari 40lari gormeden direk 100 mu olsun?

sen benden fazla iciyorsun haa

5. 30 ustunde duramadik bile , yonetim is almali alacaklari almali guven kazanmali ki baska rakamlar konusalim . Ben hala bu oc larina guvenmiyorum

Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    30 ustunde duramadik bile , yonetim is almali alacaklari almali guven kazanmali ki baska rakamlar konusalim . Ben hala bu oc larina guvenmiyorum
    yarin 32 ustu olucaz mesala

oc larina guvenme zaten ortak, sanirim guvenen tek bir kisi bile yoktur.

onlara ragmen gidecek bu kagit

bu arada seni Ingiltereden arayan ben degilim

7. 1 Eylül 2022 tarihi itibari ile tüketicilerimizi imkânlar
    cerçevesinde asgari düzeyde etkileyecek sekilde
    dogal gaz sati fiyatlarinda bir düzenleme yapilmasi
    maalesef zorunlu hale gelmistir. Bu kapsamda, 1 Eylül
    2022 tarihinden itibaren gecerli olmak üzere;
    • Konutlarda kullanilan dogal gazin nihai satis
    fiyatlarinda ortalama % 20,4
    • Küçük ve Orta Ölçekli isletmelerde kullanilan
    dogal gain nihai sati fiyatlarinda ortalama
    ½476
    • Sanayide kullanilan dogal gazin nihai satis
    fiyatlarinda ortalama %50,8
    • Elektrik üretimi icin kullanilan dogal gazin nihai
    satis fiyatlarinda ortalama % 49,5
    oraninda artis yapilmistir.

8. Dogalgaz ve elektrik fiyatlari artisi gelecegi Belliydi yenilebilirler bosuna artmadi , biz de yarin tokatlaniriz muhtemelen

Sayfa 571/803 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •