Originally Posted by alininbiri 1234,50 %25 long Vebali Sensör’ün boynuna ) Kandırtma bizi alininbiri..
Originally Posted by akcay dow dediniz aklıma şimdi geldi bugün son gündü poz kapatmam gerekiyordu unuttumm... şansa bak benim tp ye gelmiş dönmüş namıssızz... Haftaya o iş akcay, sen de kandırtma daha.. Thursday before the third Friday.
Originally Posted by ConSenSus SenSor ) Kandırtma bizi alininbiri.. İşlem doğru sebep yalan Ben zaten atlayacaktım
sanki veriyor mu ne.
Originally Posted by ConSenSus SenSor Naeyy ??, cıbıl mı dedinn, cısbılAk ha.. FDOW 27300 civarındaki dibin altına inerse, aman aman...., EW sayım falan kalmaz ortada. İnmezse uzatmalara devam. Bu arada dolar endeksi ceeee diyor.
Originally Posted by alininbiri İşlem doğru sebep yalan Ben zaten atlayacaktım Dürüst forumdaşımız sizi biliriz.. Eyvallah.. İyi trade’ler..
Originally Posted by EMLAK sanki veriyor mu ne. xxx3,50 ye verkilerini xxx4,75 den geri aldı 1235,00 gösterdi devamını alamadı tekrar verirse altta alırsa üstte bekliyoruz nereye giderse serbest 1233,50 ler ben yazarken gene geldi 1235,00 a yazıldı.
Bear_Bull @BearBull26
Daha paçanı topla TriumpH, gereği yakışanı yap gari..
Forum Rules
Yer İmleri