Ben bunu yazmıştım çok önceden ama burada mı yazdım bilmiyorum, sonra düşündüm sinop en uzun uç olduğu için daha kısadan akdenize bağlamak lazım Amasra, karabük, Ankara, Konya hattından direk Alanya'ya bağlıyorsun, Venedik bizi çok fena kıskanacak, düşünsenize, ülkeyi boydan boya teknelerle geziyorsun, turizm çağ atlar![]()
Ya ya di mi efendim,halbuki haritamızı önüne koysan eline cetveli de alsan ne fikirler çıkar di mi efendim,tabi biraz üstünde düşünmek lazım,bunlar bize çağ atlatır valla.Bu alçak gavurlar çağ atlamıyalım diye bize borç vermiyorlar artık,onlar da gördü borcu bulduk mu hop elde cetvel harita başına oturuyoruz, memlekete çağ atlatmak için nereye ne yapalım diye.E ne oluyor gavur da bizdeki bu hizmet aşkını ,çağ atlama potansiyelini görünce tırstı kıskandı borcu kesti.)))))) Bak şimdi aklıma geldi bu kanal istanbulu acaba marmaray gibi yer altından mı yapsak o zaman görmediklerinden kıskanmazlar.Dur bakim ,biraz düşüneyim bu konuyu,iyi fikir gibi geldi şimdi.
Yalnız marmara iktisatçı alexogoldomuydu değilmiydi tam şeedemedim şimdi.Malum yaş ilerliyor bu parlak beyinli arkadaşlar birbirinden değerli şahsiyetler olduğundan karıştırıyorum ben efendim)))))Hepsi geleceğimizin teminatı,eline ilerde yetkiyi bir geçirseler önlerine bir türkiye haritası bir de cetvel koyun bakın neler çıkar.Ben geleceğimizden eminim efendim.Yalnız şu gavurlara güvenmiyorum sanmam ki demin dediğim 50 milyar doları versinler.Kıskanç bunlar efendim kıskanırlar vermezler,onlar da cetvel de yok haritada ondan kendileri yapamıyorlar diye kıskanıyorlar.
)))
Yer İmleri