Bir de borsa uzun vade işidir diyenler yok mu ayar oluyorumBizim şirketler temettü mu verir. Al sana temettü
uzun vadeymis gel sen onu kulahima anlat
![]()
Bir de borsa uzun vade işidir diyenler yok mu ayar oluyorumBizim şirketler temettü mu verir. Al sana temettü
uzun vadeymis gel sen onu kulahima anlat
![]()
Trend olan bir hisse senedini tutarlı bir şekilde belirleyemiyorsanız, kendinizi yanlış sinyallere dayanarak ticaret kararları verirken bulacaksınız. Bir ekonomist, dün tahmin ettiği şeylerin bu gün neden olmadığını yarın bilecek bir uzmandır. : )) Temel analiz ne alacağınızı, teknik analiz hangi fiyattan alacağınızı söyler...
2018 yılı faaliyet karının dağıtımıyla ilgili Yönetim Kurulu önerisinin görüşülmesi ve karara bağlanması.
Diyor. Kar payı dağıtılmayacak demiyor ki. Ayrıca kap'a düşen bir şey yok. Siz nereden okudunuz bunu?
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz. www.esramarka.com
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.
İyi okursanız bulunuyoro bilgi. maille de geldi. Hem bedelsiz hem kar payı sıfır bu sene.
Zaten başımıza ne geldiyse iyi okuyamamaktan geldi.
Bu kağıdı da detayı da iyi okuyamadım
ve kaybettim maalesef
yenilgiyi kabul ediyorum
hisseyi azaltmaya gideceğim gibi görünüyor
2 sene bekleyeceğim 3 krş temettü verecek
onu da benden alacak
defolup gitsin böyle şirket
2 yıldır beklediğim hisseleri aralıkta yarısını çıkmıştım, kalanını bugün verdim. zararı sineye çektik, çıktım derdi bitti. Hiç bir beklenti kalmadı, temettü de yok. .99 kr altına inerse almayı düşünürüm tekrar.
Parayı bulunca komünizm biter. Bu zihniyet böyle. Bu kafaların yönetimden uzaklaştırılması gerektiğini anlatıyoruz. Birileri başka telden çalıyor. Şimdi buyur burdan yak. Hem beni zarara uğrat manüplasyon sürekli yap. Birde kar payı yok, bedelsiz yok. Şimdi vereyim mehteri. Ne bekliyorduk ki bu ucube zihniyetten. Nato kafa nato mermer...
Hiç kimseye yatırım tavsiyesi verecek kadar yeterli bilgiye sahip değilim...
Yer İmleri