Adamlarda ülke için kazanma, halkınla paylaşma, kaliteli yaşama hakkının herkese sunulması gibi değerler var. Halkta kendisine bunu sağlayan insanları yetkilendiriyor.
Bizde de kuru ekmek ile karnını doyurup şükür eden insanlar var. Adamın hayat gayesi sadece yemek ve sıçmak. Başka bir beklentisi yok. Eğitim, gezi,sosyal yaşam falan derdi değil.
Bir de ağzında cigarası ile parkta o eleştirdiği karı kızı da izliyorsa tamamdır onun için.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burası dünya burada dünya kuralları geçer denmesi lazım.
Zamanında bir köye gitmiştim, kahvede çay paralarını ben ödeyim dedim, oradan biri olmaz burada senin para geçmez dedi.
İnsanı tanımak lazım, insan kendi çalışması ile bir sonuç alınca gerçekten sevinir, taşıma su ile mutluluk kalıcı olmayabilir. Çok şikayet edene kafadan Oxford diploması versen adam 2 gün sevinir, sonra işi anlar. Hz. Süleyman bile ölünce sistem eskiye dönmüş.
Zamanında askerde burası asker ocağı, ana kucağı değil denmişti, az bir süredir dedim idare ettim. Aslen en beğendiğim sistem tabi orada olmak istemem. Boyum kısa olduğu için iyi ki girmemişim.
Bu konuda film vardı.
![]()
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
o zaman ilgilenmiyordum. ama garan gibi kağıda 12.20 çok ucuz bir değer. insanlar vermek zorunda değildir herhalde kağıtlarını.
yabancı satarsa satsın, bize ne. ortada bir qnb gerçeği duruyor.
Erkan Mumcu...
Sözde "Sağı birleştireceğim" misyonu kisvesiyle seçmenlerini iyot gibi ortada bırakıp son anda A.k. partisine geçerek 2002 seçimlerinde üzerine düşen görevi çok iyi yapmış bir "A.k. partisi projesi" aktörüdür.
Yazık demek ki gerçekten zorda ki 20 yıl önceki araç gereçlerden medet umar hale gelmiş.
SM-A217F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun
Kararsız seçmende ekonomiye rağmen hala mevcut iktidara meyil olduğu saptanmış. Sola yakın şirketlerin anketlerin de bile zaten 1. Parti durumu korunuyor. Millet ittifakının oyu bu duruma rağmen çok artmıyor. Büyük ihtimal sandıkta gelse mevcut durum devam edebilir.
Ben artık yabancı satışlarının bundan dolayı da olabileceğini düşünüyorum. Sanki Türkiye bu şekilde devam edecek diye bir görüşleri olabilir. Yoksa 1 sene sonra seçim olcak yerde sürekli satış yapmazlar.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu iktidar sittim sene bu devletin başında bulunmayacak sonuçta. normalde bir ayı oyuncusuyum da. bu kağıtlar çok ama çok ucuz şu anda. satana bir şey demem de kağıt biriktirsem 4-5 sene satmam valla. çoğu şu anki değerleri x10 olur bu sürede.
ülkede güven hissi eksik. o da ilk seçimde çözülür. sonra roket olur burası.
Son düzenleme : manif; 16-02-2022 saat: 21:46. Sebep: imla
Yer İmleri