Sayfa 574/775 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon
Arama sonucu : 6199 madde; 4,585 - 4,592 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

1. Yahu kim bunlar ne yapmaya çalışıyorlar.eksiyi gösterip kimden mal alabileceklerini sanıyorlar.acin artık hissenin önünü.biraz düşünürsek BIST zaten 116 bine dayandı .doğal olarak bir artış olacaktı zaten.aman aman bir beklenti artısı yok.1.7x lerde kızıp CRDFA ile kafa kafaya degisecektim.i şimdi 2.97.sansima tüküreyim.bizde sanıyorsun ki bizimki artıyor.

2.  Alıntı Originally Posted by kemal41 Yazıyı Oku
    Yahu kim bunlar ne yapmaya çalışıyorlar.eksiyi gösterip kimden mal alabileceklerini sanıyorlar.acin artık hissenin önünü.biraz düşünürsek BIST zaten 116 bine dayandı .doğal olarak bir artış olacaktı zaten.aman aman bir beklenti artısı yok.1.7x lerde kızıp CRDFA ile kafa kafaya degisecektim.i şimdi 2.97.sansima tüküreyim.bizde sanıyorsun ki bizimki artıyor.
    Okul cocugu olurlar kendileri... bist ne guzel gitmis her hisse nerdeyse 3 5 min artmis bu adiler hala ne yapmaya calisiyorsa... okul cocuklari...

3. 24 aydır ne taban ne tavan gördük.birileri çok büyük hesap peşinde ve kontrollü .Allah sonumuzu hayretsin.

4.  Alıntı Originally Posted by kemal41 Yazıyı Oku
    24 aydır ne taban ne tavan gördük.birileri çok büyük hesap peşinde ve kontrollü .Allah sonumuzu hayretsin.
    Bizi buraya 24 aydir hapis edenlerin patronsa onun tahtaci ise onun anasinin ellerini opeyimmm... okul çocukları

5. Bugün Bizim çocuğun finali esnasında aradığımız için telefonu çalmış.o da unutmuş sessize almayı. Gözetmen de atmış dışarı.benim yüzümden sınavı başarısız geçmiş.büt yolu görünmüş.canim nasıl sıkıldı.hala kendime gelemedim.hisse batsa umrumda değil.diyecegim o ki 2 değil 5 sene de beklerim.yani önceliklerimiz kaybetmememiz lazım.gereksiz ama paylaşmak istedim

6.  Alıntı Originally Posted by kemal41 Yazıyı Oku
    Bugün Bizim çocuğun finali esnasında aradığımız için telefonu çalmış.o da unutmuş sessize almayı. Gözetmen de atmış dışarı.benim yüzümden sınavı başarısız geçmiş.büt yolu görünmüş.canim nasıl sıkıldı.hala kendime gelemedim.hisse batsa umrumda değil.diyecegim o ki 2 değil 5 sene de beklerim.yani önceliklerimiz kaybetmememiz lazım.gereksiz ama paylaşmak istedim
    Cok cok gecmis olsun hocam 😢

7. Çok sağolasın.bakalim nasıl sonuclanacak

8.  Alıntı Originally Posted by kemal41 Yazıyı Oku
    Bugün Bizim çocuğun finali esnasında aradığımız için telefonu çalmış.o da unutmuş sessize almayı. Gözetmen de atmış dışarı.benim yüzümden sınavı başarısız geçmiş.büt yolu görünmüş.canim nasıl sıkıldı.hala kendime gelemedim.hisse batsa umrumda değil.diyecegim o ki 2 değil 5 sene de beklerim.yani önceliklerimiz kaybetmememiz lazım.gereksiz ama paylaşmak istedim
    Çok çok geçmiş olsun kardeş

Sayfa 574/775 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •