Evet bakalým mücoiti ve avanelerinin bugünkü torbalarýndan ne cinlikler çýkacak. Bekleyip gün sonunda hep birlikte göreceðiz.
Evet bakalým mücoiti ve avanelerinin bugünkü torbalarýndan ne cinlikler çýkacak. Bekleyip gün sonunda hep birlikte göreceðiz.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Sadece geri alým programý uygulayacaðým,
açýklamasý bile nominalin üstüne atmaz mý?
Kim neyi geri alacak. Sen ne saçmalýyorsun ve de boþ atýp tutuyorsun merkür efendi. 1 TL üstünde bedelli ile kim hisse aldý da þimdi 70 kuruþ rakamlara mücodan baþka biri satacak.
Satan zaten mücoiti ve avaneleri, anlamýyor musun? Ya da anlýyorsun da iþine mi gelmiyor. Belki de maden buldum diye atladýðýn bu müconun kaðýdýnda öyle kolay ekmek yok.
Ellerinde bi b.ka yaramayan milyarýn üstünde tuvalet kaðýdý var. Yýllardýr zarar açýklayan ve bedelli yapan bir þirketin kaðýdý elinde olsa ne olur olmazsa ne olur. Yönetim zaten tamamen ellerinde ve içeriden istediði fýrýldaðý çeviriyorlar. Ýþte o yüzden elindeki tuvalet kaðýtlarýný da paraya çeviriyor mücoit ve taifesi sen de kalkmýþ geri alým safsatasý yapýyorsun.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
SÖKE UN ÝÇÝN NE TEKLÝF VERDÝLER BÝLMÝYORUZ.ANCAK BEDELLÝ DEN GELEN KAYNAÐIN SADECE FAÝZ GETÝRÝSÝ,
SÖKE UN un %50 si ni almaya yetmez mi?
Bize Ulaþýn - Ýletiþim - Sermaye Piyasasý Kuruluhttps://www.spk.gov.tr › Home › Iletisim
... +90 (312) 292 90 00. Adres : Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupýnar Bulvarý (Eskiþehir Yolu) No:156 06530 Çankaya / ANKARA. KEP Adresi : spk@hs01.kep.tr ...
KEP Adresi: spk@hs01.kep.tr
Adres: Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupýnar ...
Telefon: +90 (312) 292 90 90
Faks: +90 (312) 292 90 00
BAK KARDEÞÝM.1.23-1,25 benim aðýrlýklý olarak aldýðým fiyatlar.Altý üstü farklý fiyatlar.
Benim pazarlama yapabilmem için hisse fiyatýnýn 1,25 tl yi geçmesi gerekir.Ne anlatýyorsun sen?
Yer Ýmleri