Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
hopp yettim ya arkadaşlar sanki şirket battı bırakın satan satar alan alır.. uzun vadeceiler ile yola devam o zaman Keko abimizde burda dediği gibi portföye dokunmadım diyor ki güvenim tam sorun yok hem grafik istiyordu düzeltme çok güzel grafik oluştu hem günlük hemde haftalık uzunda sabır sabır nedemişler sabır acıdır meyvesi tatlı .... ytd.
Anlaşılan KAP seans sonuna kaldı.
Beklenen tepki gelmedi. Birileri yine mal mı çıkıyor acaba?
Satınalma olmamış, şirket yatırım yapmak için uygun bulmamış
Bilgi sizmadiysa nasıl oluyorsa iki taban yiyor yvs yönetim yine kimlerin değirmenine su tasidiniz bu olanlardan ne kadar nemalandiniz
Bu bilgiyi birileri 3 gün önce almış sanırım.
evet dostum görüntü bu yönde...birileri bu bilgiyi biliyordu ve sert de sattılar...bence satmak isteyenler zaten son üç günde sattılar...kötü beklenti gerçekleşti ayağına çıkış tepkisi bile verebilir...sayın kazançkapısı dostumuz çok emek vererek güzel açıklamalar yapmış...eline sağlık...zaten satış yaptığımız şirketi almak belki de avantajlı görülmemiş olabilir...zirvemize göre neredeyse %25 düştük...artık düşüş marjı kalmamış olması lazım...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri