Makina fiyatları da uçmuş bu arada, dikkat edin makinalar bozulmasınenaz bi maaş gidiyor
1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
Makina fiyatları da uçmuş bu arada, dikkat edin makinalar bozulmasınenaz bi maaş gidiyor
Hamdım Piştim Yandım
Bak yine eksik anlamışın yukarda kur istiyorlar.8 altı dolar istemediler 2022 de 9 altı istemeyecekler böyle bak.
yazın isteseler di 8.25 altı 7.90 lar görülebilirdi,
yaz ya tursit vs,deushe long kapadı , dolar yukarı gitti o pozisyonlarıda zararına kapadı.
ama sen şimdi katarda paramız var vs diye başlayacanbu yüzden herkesin seneryosu kendi cebinde dursun gundi.
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
38d
Rusya devletine bağlı medya
Fatih Belediye Başkanı Turan: Suriyeli ya da başka memleketli Fatih'te herhangi bir ev kiralayamaz
https://tr.sputniknews.com/20210930/1049384150.html
RTE duymasın
Kontrollü yukarı hareket diyelim biz ona..
Kontrollü yukarı hareket içinde cebinde dolar olmalı demi..
Cebinde dolar olmadan haşada huşada faize girişilir mi...
Olmaz..
Peki nereden gelio bu dolar..Eski rezerv de..?
Böylece hem yüksek kurdan dolarlar bozduruyor tahvil (düşecek olan faiz) ve borsaya giriliyor..
Bu işlerle hem siyaseti fonluyorlar.
Hem para kazanıyorlar..
Ama esas olan siyasetin fonlanması..
Bunu birde bofa unlu gibi kurumlar üzerinden çevirdin mi..Yabancı alıyoooooo...
Teşekkür ederim. Biraz şans işi. Buzdolabı vestel markaydı. 1996 da simens alt yapısını kullanıyorlardı diye biri söylemişti. Sağlam çıktı. 24 sene kullandım ve 4 kez falan taşındım. Bu arada buzdolabını memleketteki evde hala kullanıyorum. Şimdikiler eskisi kadar dayanmaz diyorlar. Bu sefer Bosch aldım.
Gundwane abi yabancı diyince aklıma geldi, eskiden hisse.net ana başlıkta ybtakasoranı grafikisi vardı onu kaldırmışlar sayfadan, en son 42 lere kadar düşmüştü. şuan kaçlarda bilmiyorum ama yabancı her fırsatta satıp gidiyor bir daha geri gelmiyor
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri