Sayfa 575/1001 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,593 - 4,600 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Matrix'de Zion'u heyet yönetiyordu. Başkan yaşlı bir kadındı, Morpheus, Neo vs onların talimatlarını uyguluyordu arada rutinin dışına sorumluluk alıp çıkıyorlardı, başaramaz ise görevden alınıyordu.

Bizde gizli bir aksaçlı heyeti olabilir, prompter vs ile diğer konuşmalar bazen uymuyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    KK ya değil bu sistem bunun 100 katı bile kötü olsa benden tek oy çıkmaz.Etrafımdaki onlarca insanda KENDİNİ İNKAR ETMİŞ OLUR ve akp zamanında kazanılan tüm haklar max. risk altına girmiş olur.

Öyle helalleşme vs. geçin onu.Gözü kümeste olan tilki helallik istermiş.O zatı hiç sevmem .Bakmayın şimdiki haline.Eline güç geçince ne kadar saldırgan olduklarını(değerlere) yakın tarihe bakan herkes bilir.(Anketlerden çıkan sonuç)

Üstelik sahip olduğu marjinal kavramlara hala bu ülkenin dinamikleri hazır değil...

Neden Mansur yavaş..Çünkü CB olunca güç kendinde ve orjinlerine çok muhalif olamaz.

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Eskiden çimento şirketleri güvenliydi, en kötü şey doğal felaket veya erken seçim olurdu, onlar da bu durumu avantaja çevirirlerdi. Şimdi kapasite fazlası var.

Bir sarsıntıda ayakta kalmak genelde şirketler için zor oluyor. Ciddi krizlerde ise dün mevduat toplayıp kredi veren banka ertesi gün kepeng indirebiliyor.

Söke çimento vergi dairesi bilançosu gelmiş satışlar 762 milyon, zarar 653 milyon.
    Ben ilahi adalete inanan insanım.
    Bu şirketin yönetimindekiler Eşref BALTALI'nın ahını aldılar ve yanlış zamanda yaptıkları yatırım ile tökezlediler,hatta battılar,şirkete yeni ortak aldılar şimdide onunla cebelleşiyorlar.
    Umarım Mistral gyo da böyle olacak.(benim de bu şirkette ahım var)

ytd

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Vermeyeceklerin hikayeleri
    Delikanlı gibi söyleyin chpye kim gelirse gelsin oy vermeyiyok o yok bu olursa oy veririz diye kıvırmayın
    kararsızlar da KK ye vermeyecek. Zaten AKP ye kızan grup kararsız kesim.
    Sandık gelince Reis Müslüman adam diye oy vereceklerdir. Diğer parti temsilcileri Hindu sonuçta.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Stieve Jobs filmi de güzeldi. Adamı şirket artık büyüdü yeni yönetim sistemi geldi deyip kovuyorlar. Sonra hisseler düşüyor, adamı geri tekrar alıyorlar.

Öte yandan devlet işi şirket gibi değil, oraya 80 milyon eşit ortak.

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    kararsızlar da KK ye vermeyecek. Zaten AKP ye kızan grup kararsız kesim.
    Sandık gelince Reis Müslüman adam diye oy vereceklerdir. Diğer parti temsilcileri Hindu sonuçta.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Seneye Ramazan ayından hemen sonra seçim olabilir. O sırada dini duygular kabarıyor %1-2 fark eder. 21 Nisan'da bitiyormuş Ramazan 2023.

7. Eşref bey zamanında bu şirket altın yıllarını yaşıyordu,yatırım yaptığı halde nakit yönetimi çok iyidi,Kasa tepeleme nakit doluydu.

https://ceis.org.tr/cs-biyografi/esref-baltali/

Gece seansında bile shortculara kan kusturuyo tüylerim diken diken oldu nasıl bir güç bu ya...

Sayfa 575/1001 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •