Sayfa 575/993 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 4,593 - 4,600 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1. Son dönemde Borsa İstanbul da artan yatırımcı sayısına ilişkin de konuşan Ünlü, Türkiye de süreklilik arz eden bir yatırım şekli yoktu. 2018 e kadarki dönemde Türkiye deki tasarrufların yüzde 92 si mevduatta değerlendiriliyordu. Getirilerini enflasyon karşısında korumak isteyen bireysel yatırımcılar burada borsaya yöneldi. Ben bunu çok sağlıklı görüyorum. dedi.

https://www.sozcu.com.tr/2022/finans...gn=dortluhaber

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Son dönemde Borsa İstanbul da artan yatırımcı sayısına ilişkin de konuşan Ünlü, Türkiye de süreklilik arz eden bir yatırım şekli yoktu. 2018 e kadarki dönemde Türkiye deki tasarrufların yüzde 92 si mevduatta değerlendiriliyordu. Getirilerini enflasyon karşısında korumak isteyen bireysel yatırımcılar burada borsaya yöneldi. Ben bunu çok sağlıklı görüyorum. dedi.

https://www.sozcu.com.tr/2022/finans...gn=dortluhaber
    Sene 2000 komşu ev hanımları altın bozup bana paraları teslim ederek şu hisseden al diyorlardı Nedense o günler geldi aklıma...

Adam gibi beyaz peynir tâbiki rakılık ~ 180 gayme, üstü ise sınırsız...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Dolarcılara deprem uğramamış. Fosur fosur uyuyor
    bir halt olacağı yok.

5. Arabadayız

Yer beylikdüzü istanbul.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Büyük geçmiş olsun. Retro etkisi devam ediyor.

Dolar baygın yatıyor ya uzun süredir. Demek ki dolarcılar da bayılmış. Deprem bile ayıltamamış.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ayhan bey, siz kkm yi full dolar mevduata mı döndünüz?

Benim de bugün doluyor, aynısını düşünüyorum.

Hangi bankaya kaçtan koydunuz acaba?

Benim de biraz euro vardı.Boşta duruyordu,şimdi aklıma geldi bankaya girdim aylık faiz üç beş bağlıyayım diye.Bağlıyamadım euro ve dolara teb uzun süredir faiz vermiyormuş.Müşteri temsilcimi aradım kkm dedi,gerek yok dedim.Dövize faiz veren banka var mı,ben yeni öğrendim sanırım uzun süredir merkez bankası bankalara döviz mevduata faiz vermeyin diyormuş.

Sayfa 575/993 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •