Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Ege deyim.
Yol üstü bazı yerlerde fiyatlar uçuk Doğanbey de kebap 165 TL Akarca deniz kenarı Köfte 5 adet normal balık ekmek dahil 80 TL
Kalamar 200 TL sıgacıkta bir yerde damping balık ekmek 60 TL dün akşam gördüm.165 lik yedim Ankarayı mumla aradım beş para etmez yarısını yedim diğer yarıyı arkadaşlarıma verdim.
80 TL olanda eh dedirti oda tadı tuzu yoktu.
Yani Boyoz dan başka bir şey yok buralarda Simit dahil.Boyoz da 7 TL
Markettte 17_25 TL. olan Domates bahçeden alayım dedim 45 TL dediler buradaki arkadaş 10 TL ye yumurta domates buldu menemen yaptım.
Yani fiyat karmaşası uçuk ve ÜLKEM başsız olaydı bundan dahamı iyi olurdu acaba?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
günaydınlar
Yurt içi uçuşlarda tavan fiyat uçağın %85'i için 1.650 TL'ye, %15'i için 2.500 TL'ye yükseltildi-Bloomberg HT
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Matriks: Bugün, çoğunlukla yabancılarla çalışan bir kurum saat 15:32 sonrası Borsa İstanbul'da 4.4 milyar TL'lik net alım yaptı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Spk bülteni :
https://spk.gov.tr/data/64d3e7f38f95...10/47-2023.pdf
Baydöner halka arz ???
Galatasaray %100 bedelli ???
SPK ???
Yabancılarla çalışan bir aracı kurum 4.4 milyar TL net alım yapmış.
Tabi tabi çok inandırıcı.
Bist 1 $ iken malını bedavaya veren yabancılar, Bist 3 $'a dayanmışken koşa koşa gelecekler.
Hem de -45 negatif faiz veren
$ lazım olduğu için kapı kapı para dilenen
Yatırım yapılabilir seviyenin 5 kademe altında değer biçilen
Hazine tam takır kuru bakır olduğu için, cep telefonunu pasaporta yazdıranlardan 20.000 TL haraç alan
Ek MTV ile halkının cebine göz diken
TÜRKİYE'ye gelecekler.
Bizde bunu yiyeceğiz.
Recep varken, NAS varken, akitçiler, şafakçılar her şeye hakimken nereye geliyorlar !!!
Sosyal medyada, ne kadar çok benzin ve mazot zammı meraklısı var ya.
Sürekli benzine, mazota şu kadar zam gelecek diye yazıp duruyorlar.
Neyse.
Biraz mutlu olsunlar.
Motorine yarından itibaren, 1.30 TL zam geliyor.
Şimdilik bununla idare etsinler.
Motorin :
Seçimden önce 19 TL
Yarın nerdeyse 38 TL
Bol bol halka arz olsun da, motorin zamlarından etkilenmeyelim.![]()
Yer İmleri