Atýcýlarý pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
Ege deyim.
Yol üstü bazý yerlerde fiyatlar uçuk Doðanbey de kebap 165 TL Akarca deniz kenarý Köfte 5 adet normal balýk ekmek dahil 80 TL
Kalamar 200 TL sýgacýkta bir yerde damping balýk ekmek 60 TL dün akþam gördüm.165 lik yedim Ankarayý mumla aradým beþ para etmez yarýsýný yedim diðer yarýyý arkadaþlarýma verdim.
80 TL olanda eh dedirti oda tadý tuzu yoktu.
Yani Boyoz dan baþka bir þey yok buralarda Simit dahil.Boyoz da 7 TL
Markettte 17_25 TL. olan Domates bahçeden alayým dedim 45 TL dediler buradaki arkadaþ 10 TL ye yumurta domates buldu menemen yaptým.
Yani fiyat karmaþasý uçuk ve ÜLKEM baþsýz olaydý bundan dahamý iyi olurdu acaba?
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
günaydýnlar
Yurt içi uçuþlarda tavan fiyat uçaðýn %85'i için 1.650 TL'ye, %15'i için 2.500 TL'ye yükseltildi-Bloomberg HT
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Matriks: Bugün, çoðunlukla yabancýlarla çalýþan bir kurum saat 15:32 sonrasý Borsa Ýstanbul'da 4.4 milyar TL'lik net alým yaptý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Spk bülteni :
https://spk.gov.tr/data/64d3e7f38f95...10/47-2023.pdf
Baydöner halka arz ???
Galatasaray %100 bedelli ???
SPK ???
Yabancýlarla çalýþan bir aracý kurum 4.4 milyar TL net alým yapmýþ.
Tabi tabi çok inandýrýcý.
Bist 1 $ iken malýný bedavaya veren yabancýlar, Bist 3 $'a dayanmýþken koþa koþa gelecekler.
Hem de -45 negatif faiz veren
$ lazým olduðu için kapý kapý para dilenen
Yatýrým yapýlabilir seviyenin 5 kademe altýnda deðer biçilen
Hazine tam takýr kuru bakýr olduðu için, cep telefonunu pasaporta yazdýranlardan 20.000 TL haraç alan
Ek MTV ile halkýnýn cebine göz diken
TÜRKÝYE'ye gelecekler.
Bizde bunu yiyeceðiz.
Recep varken, NAS varken, akitçiler, þafakçýlar her þeye hakimken nereye geliyorlar !!!
Sosyal medyada, ne kadar çok benzin ve mazot zammý meraklýsý var ya.
Sürekli benzine, mazota þu kadar zam gelecek diye yazýp duruyorlar.
Neyse.
Biraz mutlu olsunlar.
Motorine yarýndan itibaren, 1.30 TL zam geliyor.
Þimdilik bununla idare etsinler.
Motorin :
Seçimden önce 19 TL
Yarýn nerdeyse 38 TL
Bol bol halka arz olsun da, motorin zamlarýndan etkilenmeyelim.![]()
Yer Ýmleri