Originally Posted by
Eski_prof
Konu başlığımızda yer aldığı gibi ben hemen hemen tekniği kısada günlük iş yapacak çok spekülatif olmayan her hisseyi alıp satıyorum...Sizlerin de paylaştığı tüm hisseleri hemen hemen alıp sattım...
Sizlerin takip listenizi önemsediğimden geçerse al dediğim bir çok hisseyi Al-Sat yaptım...
Ama özellikle Uyuyan devlere karşı uzun vadeli zaafım vardır... Bunlardan iki önemlisi KARTN ve KONYA dır...sermayemin üçte ikisini bu tip hisselere yatırırım ve beklentimi karşılayana kadar tutarım...
Diğer üçte biri ile de hiç rahat durmam...
Yani kısacası elimdeki devler oldukca primlendi ve devam ediyor... Belki dahada gidecek ama çok şiştiği için öneremiyorum...Ama okuduysanız zaman zaman Sağlam batıklar diye bir yazı yazmıştım...
Bunlar bankalar ve diğer güncelden etkilenen çok sağlam ve büyük şirketler...
Bankalar hariç çoğunu o üçte ikilik bölümde toplamaya devam ettim düştükçe de ediyorum... Mesela THYAO yazdım daha önce, 7.41 seviyelerini gödüğünden 10.00 seviyesini görene kadar topladım...Prensip edindim tekrar kırarsada toplamaya devam ederim...
Bunun gibi bir çok hisse var zaten bir temel analizci olarak siz bunları çok iyi biliyorsunuz...
Yazılarıma başladığımdan bu yana hemen hemen hiç direkt olarak öneride bulunmadım hep imada bulundum...
Böyle devam esselocan bey...
Y.T.D.
Yer İmleri