Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinin karşısında bulunan Barış Pınarı Bölgesi Gültepe Hudut Karakolu’nda askeri araç geçerken patlama yaşandığı belirtiliyor / Resmî degil
Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinin karşısında bulunan Barış Pınarı Bölgesi Gültepe Hudut Karakolu’nda askeri araç geçerken patlama yaşandığı belirtiliyor / Resmî degil
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hepimiz kafamızı kuma sokarak yaşıyoruz,KK batırdı denilen sgk,şu an hemde dolar üzerinden 10 kat daha batık,prim ödeyenler yanında neredeyse herkes sistemden faydalanıyor,yetmiyor,6-8 milyon mülteci sisteme yamanıyor,bu yükü Norveç bile taşıyamaz,hayatının 20+ yılını öğrenime harcamış bir insanın maaşı neredeyse lise mezunu bekçiye denk,dr bulamayınca o gösterişli binalarda artık birbirimize bakar dururuz;içinde dr yok ama Alamanya bizi kıskanıyor böyle binamız var diye avunuruz artık....
Malzeme olmadığı için ameliyatlar yapılamıyor. Malzemeyi veren firmaların çoğu batık durumda. Sebebi, bakanlığın hala 10 yıl önceki fiyat ve kur oranları ile alım yapılması. Sonunda firmalar isyan etti, şu anda önceki fiyatın 2 katına malzeme veriyorlar, yoksa malzeme yok. Her sektör aynı durumda. İşinden maaşından memnun olan kimse yok. Tek memnun olan kesim siyasi iktidar sahipleri, troller ve yalakalıkla ihale-iş alanlar. 5li çetenin de memnun olduğunu sanmıyorum, sat denilince satar, al denilince alırlar, örn demirdövengiller
Dün covid testi yaptırmak için hastaneye gittim. Kaydı yaptırdıktan sonra doktoru beklerken diğer kayıt yapanları seyrettim kuyruk çok kalabalıktı. inanılmayqaak sayıda suriyeli vardı kuyrukta ellerinde sarı birer kağıt vardı. Onunla hqstane kqydı yapılıyordu ve tek bir soru sorulmuyordu.
Bizimkiler kayıt yaptırırken 3-4 tanesie görwvli siz bağkurlusunuz ve prim borcunuz gözüküyor ihbar gönderiyorum bugün muayene olacaksınız dedi. Suriyelilere beleş bizimkilerin prim borcu varsa sorguya çekiliyorlar
bir halt olacağı yok.
Bugün bir arkadaşa denk geldim .
Kaç kere korona testi oldun dedi bana 0 dedim o ben 70-80 olmuştur sanırım dedi bir hafta 10 günde bir oluyorum fabrikada sürekli vaka olduğu için hep gidiyormuş .
Bu test kitleri için bizim SGK laf dan karşılanıyorsa komple patlamıştır sanırım
Yer İmleri