Cevahir sevgi dolu insan, vallah seni anlamiyorum, amma velakin ky olmanin bazi avantaji ve dez avantaji vardir...
Cevahir sevgi dolu insan, vallah seni anlamiyorum, amma velakin ky olmanin bazi avantaji ve dez avantaji vardir...
Merhaba arkadaşlar tam ihlas ları boşadım borsa çöktü. Ama sevinemedim.Tutup başka kağıda girdim. Satmasaymışım daha az zararmışBen bu işi öğrenemeyeceğim heralde. İnşaallah sizler kazanırsınız.
eğer malı çok seversen, hırs ile değil, belki kanaat ile malı taleb et, tâ çok gelsin.
Ehl-i kanaat ile ehl-i hırs, iki şahsa benzer ki;
büyük bir zâtın divanhanesine giriyorlar. Birisi kalbinden der: "Beni yalnız kabul etsin, dışarıdaki soğuktan kurtulsam bana kâfidir. En aşağıdaki iskemleyi de bana verseler, lütuftur."
İkinci adam güya bir hakkı varmış gibi ve herkes ona hürmet etmeye mecbur imiş gibi mağrurane der ki: "Bana en yukarı iskemleyi vermeli." O hırs ile girer, gözünü yukarı mevkilere diker, onlara gitmek ister. Fakat divanhane sahibi onu geri döndürüp aşağı oturtur. Ona teşekkür lâzımken, teşekküre bedel kalbinden kızıyor. Teşekkür değil, bilakis hane sahibini tenkid ediyor. Hane sahibi de ondan istiskal ediyor.
Birinci adam mütevaziane giriyor; en aşağıdaki iskemleye oturmak istiyor.
Onun o kanaati, divanhane sahibinin hoşuna gidiyor. "Daha yukarı iskemleye buyurun" der.
O da gittikçe teşekküratını ziyadeleştirir, memnuniyeti tezayüd eder.
.....
Sayın Siren
Derinden ve kalbi ve hissi ve sevgilerimle[emoji106]
Eskiden 2.adamdım
Artık 1.adam gibiyim
Hakkıma razı olup yattım uyudum kalktım şükrettim
Zarar mı
günlük mü iki günlük mü.[emoji3062]
Veren o şükür
Alanda o şükür...
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Marka holding yılın en düşüğü 0.68 krş yılın en yükseği 10.7 tl olmuş herkes batık şirket diye bakıyordu ama şirket yöneticisi Mine hanım şirketine sahip çıkıp sürekli şirketinin içini doldurup yeni yatırımlara yöneldi takdir etmemek mümkünmü hanımefendiyi demekki böyle adil adaletli hakkaniyetli şirket yöneticileride varmış tamemen mücahit Ören'nin zıttı güzel vasıfları olan dürüst saygın bir şirket yöneticisi hanımefendi..Mücahit Ören deyince akla hemen hırsızlık,dolandırıcılık,alavere,dalavere,çeşitli senaryolarla yatırımcısının alın teri parasını gasp ve hiç etme,tehdit,vurgun,şirketlerin içini boşaltıp kendine ait başka bir kasaya aktarma vb.çirkin,nahoş işler geliyor yatırımcının aklına insanın bunları yazarken bile midesi bulanıyor afedersiniz kusacağım geliyor...Sürekli şirketlere zarar yazıp devleti bile dolandırmasına rağmen Bist,Spk ve devleti yönetenler bu şahısa sahip çıkıyor,arkaında duruyor,detekliyor,teşvik ediyor,aklıyor,paklıyor bu nasıl zulümdür,zalimliktir,adaletsizliktir,vicdansızlıkt ır,merhametsizliktir,Kul hakkından korkusuzluktur,kul hakkını kudurmuşcasına yemektir,herşey aşikar olmasına, yapılmaına rağmen göz yummaktır,yapılan dolandırıcılığı yatırımcıları mağdur edilmesini onaylamaktır,haksızlığı tasvip etmektir genel olarak bu işlerin izahnamesi...Dünyanın sonumu geldi sahiden hırsızın,arsızın,dolandırıcının,hayasızın,zalimin, zulüm yapanların,katillerin,kul hakkı yiyenlerin,fuşiyat yapanların,soyguncuların,çocuk istismarcıların,devlete ,askere,polise,millete kurşun sıkanların vb başları okşanıp sırtları sıvazlanır,mazlumlar,garibanlar,yetimler,dürüst ve ahlaklı insan ezilir zulm görür oldu bu durum kıyametin alametleri değilde peki nedir kadim dostlarım..Allah'ım yukarıda bahettiğim şerlerden bizleri uzak eyle ve şerre karşı hayrınla,rahmetinle,nurunla,merhametinle,cemalinle bizlere koruyucu zırh ol inşha Allah..Amin..Çünkü senden başka güvenecek, sığınacak,yalvarıp yakaracak,yaslanacak kimsemiz yok gayri..Güzel islam dinimizi kullanıp insanların gerek manevi gerekse maddi anlamda canlarını acımasızca yakanlar şayet müslümanım elhamdülillah diyorsa ben o iblis şekline giren şekilcilerden değilim..İhgyo 1.72 tl kasasına 700 milyon tl giriyor sen bir bahane bul 0.90 krş'a düşür fiyatını ihlas holding,İhlas Yayın aynı senaryo aynı filmler şimdi bu şahısa çok mübarek bir insanmı diyeyim haşa vebal ve günaha girerim mağdur olup göz yaşı döken ihla şirketlerine yatırım yapan vatandaşlarımın nazarında..Allah muhafaza eylein bizleri harami amerikalının şerrinden..
Firma Adı: MERCURY TEKSTİL VE İÇ VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.
Kayıtlı E-Posta Adresi: satici@kurum.hs03.kep.tr
Mersis No: 0617042317500017
Şehir: İstanbul İletişim: Satıcı Firmanın hepsiburada.com'a beyan ettiği merkezi adresi ve tarafımızca onaylanmış olan telefon numarası hepsiburada.com kayıtlarında yer almaktadır........................................ .................................................. .................................................. .................................................. ............Arkadaşlar yukarıdaki firma ismi sizi birilerini hatırlatıyormu acaba vay vay vaaayyyyy sen neymişsin beee..
haydi iblis, bak kırmızı yanıyor, göster iblisliğini 0.69 yap tabana oturt. sen de rahat et k.y. da beklentiye girmesin artık. haydi şunun şurasında ne kaldı ki..
Yazdim yazdim sildildim bende baskent, dedim ne inatlasicam keyifi bilir...
Yer İmleri