Sayfa 579/1004 İlkİlk ... 79479529569577578579580581589629679 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 4,625 - 4,632 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    vah vah çok üzüldüm yaaa. par var ama yönetecek beyin yok. onları bıraktım paralara el konulacak diyen zavallıya sormak isterim. senin beyninde ne var çok merak ediyorum. belli ki ithal saman pahalandı döviz çıktı diye.yerli samanla da bu kadare çalışır haklısın
    Haklısın, 128 +16 milyar $ nerede? Amukoğlu !!!

2.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    nebati kadar başınıza taş düşer inşallah.git babanla taş.ak geç karaktersiz
    Biraz sabret. Ne demek istediğimi anlayacaksın. Şimdi anlamıyor olman benim sorunum değil. Ancak senin sorunun olacak.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    bu sayfaya baktım da biraz döviz konusunda bilgi alayım dedim. bakmaz olaydım.ne kadar boş teneke varsa burada sallıyor.bidaha da girmem.
    Dolarda düşüş kaçınılmaz sayfasında çok daha doyurucu bilgiler var.
    Tavsiye ederim.
    Ben de orayı takip ediyorum.

Nerede hıyar varsa soluğu burada alıyor, dolar gayme olmuş 15 kaat, neyin algısını kasacaksın dümbük?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2020 sen neye alındın kuzum de bakalım. Dolar hakkinda ne bilgisi istiyorsun?

SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Çakalov gitti yerine bu mu geldi?

:D

7. Damadın mailler internete düşünce, bu ney lan diye şöyle bi bakınmıştım, karpuz seçer gibi milletvekili adayı belirliyordu, herhalde kilit adamlar hariç hepsini o seçmiş.

Önce liyakat yerine, önce biat diye diye bu günlere geldik. Bütün kurumlar da öyle.

Ekonomik terör demiş. Doğru aslında terör, korku salma yıldırma demek.

Güzel bir söz var; 'Tek kitabı olan insanlardan korkulur, çünkü tek kitabı olan insanlar korkutur.'

Korkutan kim, yıldıran kim?

Neydi bi türkü var;

Bir acaip derde düştüm herkes gider karına
    Bugün buldum bugün yerim, hak kerimdir yarına
    Zerrece tamahım yoktur şu dünyanın varına
    Rızkımı veren Hüdadır kula minnet eylemem

Nesimi' nin en sonunda kafasını kesip, derisini yüzüp parçalarını şehir şehir sergilemişler. Aslında Nesimi' nin felsefesi sıkıntılı hurufi. Bugünlerde yaşasaydı kesin elliotisyen olurdu, bizim Prechter ekolü de hurufiler gibi, kehanette bulunmayı severler, etiket koydum vay söktün. Ama inandığı doğruyu sonuna kadar savunmuş, minnet etmemiş arkadaş helal olsun. Saddam mesela, darağacının önünde bile sektirdi, helal olsun.
    ----------------------------------------------------------
    Yazarken araya bir sürü gönderi girmiş, havada kalmış. Doktor senin gönderineydi yazım.

Sayfa 579/1004 İlkİlk ... 79479529569577578579580581589629679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •