14.56
sss yine geliyor yýlan tokatlayan sss
14.56
sss yine geliyor yýlan tokatlayan sss
https://www.investing.com/news/world...rality-2793475
sebep bu galiba
ISTANBUL (Reuters) - Russia promised at peace talks on Tuesday to drastically scale down its military operations around Kyiv and the northern Ukrainian city of Chernihiv, while Ukraine proposed neutral status with international guarantees to protect it from attack.
14.58 den azýcýk dolar aldým
Rusya’nýn bir þey kestiði yok. O bölgelerde anasý aðladý güya þu an insanlýk yapýyor. Tutunamayýp çekiliyor aðýrlýðýný güneye ve doðuya verecek.
Valla bu iþ pek afganistana benzemiyor.Biden ý dinliyorum dinliyorum ben pek umutlu olamýyorum,bu iþ uzar ama sadece ukrayna ile sýnýrlý kalmaz bu iþ çok büyür.Þimdi ne olacak yani biden la putin öpüþüp barýþacak mý o kadar yaptýrým geri mi alýnacak zelensky ukraynanýn anahtarýný putine mi verecek.Bu iþ büyüsün diye kurgulandý.
Bu iþ uzadýkça adamýn karizma yerle bir olacak, ekonomik ambargo ile halk fakirleþecek , askeri destek ile rus askeri biçilecek...Rusya tekrar hasta adam olmak istemiyor ise bu iþi masada halledip masadan kalkmasý lazým..Aksi halde Afganistan sonrasý ne olduysa daha fazlasý olacaktýr....
Rusya’nýn þu an anasý aðlýyor. Batý çok güzel gaza getirdi. Rus ordusu þu an biçiliyor.
Yer Ýmleri