Sayfa 579/1200 İlkİlk ... 794795295695775785795805815896296791079 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 4,625 - 4,632 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1.  Alıntı Originally Posted by emredalgic Yazıyı Oku
    100bin uzerinde kapattik. 0.70% bir artis fena degil ama islem hacmi 3.7m olarak gerceklesmis. Hala guven vermiyor gibi

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    iki sıfır atılacak haberleri okudum.
    Bunu ne zaman yapacaklar, yada bir metodu var mı?

YTD

2.  Alıntı Originally Posted by lucaredkit Yazıyı Oku
    Arkadaşlar merakımdan soruyorum uzun yıllar hisse tutabiliyormusunuz yada biriktirebiliyormusunuz ben üniversite öğrencisiyim 2 yıldır biriktiriyorum ama devam edebilirmiyim emin değilim tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz devam edersem ne faydası olur vb. Teşekkürler
    1994 yaz aylarında hisse senedi alan ky camiasına katıldık. Al-satlarla 23 yıl gecti. Hemen hemen sürekli zararda geçen uzun yıllar.
    1994 yılında tabiki henüz üniv mezunu, mastera baslamıs ögrenciyim. Su anki öngörü, piyasa bakışı tabiki yok. Ama artık internet var, tecrübeler en azından paylaşılıyor, uygulayan varmı emin değilim ama.

Konuya dönersek;
    Uzun vadede geleceği olan, ürettiği mal-hizmet her ne ise her daim talep gören, sürekli pazar sıkıntısı olmadan malını satabilen, yatırımcılara dost, güvenilir yönetimi olan, sektör ve hisse buldugunuzda çok büyük değil ama bireysel emeklilik gibi kücük tasarrufları her daim biriktirirseniz, bundan uzun yıllar sonra belki bizleri hoş bir gülümseme ile anarsınız.

Saygılar
    YTD

Alıntı Originally Posted by King Levent Yazıyı Oku
    YKGYO hissesini bu topikde gördüm, ya fightclub ya Sacro Bey söyledi.. çok sağlam ekmek yedim , ben böyle isabetli tahminci görmedim. çok büyük emek var, isabet var. muazzam.
    Tesekkurler.

Fight clup dostumda cok yardimci olmustu.

Ykgyo gibi 100 lerce kagit var suan bistte.

Onun icin bu sene borsa yili.

Endekse takilmayin.

Muazzam ekmegi kazanin bugunler her zaman olmaz.

Heybeyi doldurmak lazim. Kotu gunler icin.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by productivity Yazıyı Oku
    Resmen alışmışız 2 senedir, kilitli olmasına rağmen sayfayı yarım saatte bir yenile yaptım dün akşam.. Doğru kararı vermişsin Sacro üstad 👍 Tekrar hoşgeldin ve hoşgeldiniz sayın forumdaşlar 😊😊😊

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayfa kapali kalinca benimde hayatimda bir bosluk oldu birden bire.

Aliskanliklar birakilmiyor )
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

5.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku

aynen

6.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku

Hoşgeldiniz Sacro Hocam.
    Havuz başında tatilde iken bile sürekli sayfayı kontrol ediyordum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    lice___istanbul
    Gönderi
    3,908

____________V_K____________

8.  Alıntı Originally Posted by lucaredkit Yazıyı Oku
    Arkadaşlar merakımdan soruyorum uzun yıllar hisse tutabiliyormusunuz yada biriktirebiliyormusunuz ben üniversite öğrencisiyim 2 yıldır biriktiriyorum ama devam edebilirmiyim emin değilim tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz devam edersem ne faydası olur vb. Teşekkürler
    Bence devam edebilirsin öğrenciyken biriktirebiliyorsan sonrasında hayli hayli biriktirirsin.harbi öğrenciyken nasıl biriktirebiliyon

düşüncelere kurşun işlemez.

Sayfa 579/1200 İlkİlk ... 794795295695775785795805815896296791079 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •