Bu konular ciddi konular aslı varsa belgeleriyle birlikte spk ya bildir. Onun haricinde şahsi davada açabilirsin. Yapılabilecek bir dünya uygulama var. Burdan yazmakla olmuyor.
Bu konular ciddi konular aslı varsa belgeleriyle birlikte spk ya bildir. Onun haricinde şahsi davada açabilirsin. Yapılabilecek bir dünya uygulama var. Burdan yazmakla olmuyor.
Onlar da yapılacak da...
Neden burda yazmayalım?
Neden bütün millet bilmesin?
Bu seni neden rahatsız ediyor?
Sn Manisalı sadece şunu söyleyin daha öncede yazdım 5-6 yıldır kağıttayım bana niyazi önen in yapacağım deyipte neyi yaptığını söyleyin,yıllardır bakın kaçıncı yapılandırma,hangisini ödeyip bitirmiş.250 milyon ciro yapılan geçtiğimiz yılın karı nerede???ödenen sarten ambalaj ve mdm borcu dışında nereye ne ödenmiş.banka yapılandırmasından sonra özsermaye ne idi şimdi ne...kağıttayız inşallah iyi olacak diye bekliyoruz ama hep aynı terane....
Defalarca yapılandırma yaptı. Daha ilk taksidi bile ödemedi. Özsermaye eridi. Kesinlikle para kazanmadığı için değil. 250 milyon ciro yaptığı zaman sabit giderler düşer. Geçen yıl çok para kazanıldı. Ama bu paralar niyazi önen gıda için harcandı. Geçen yıl kâr etmediyse bidaha kâr etmez bu şirket. Çünkü çok çalıyorlar. Özsermaye -150 milyon dan -250 milyona gitti. Şimdi yaptığı tahsislilerle eline geçirdiği hisseler var. Kağıdı 2 üstüne çıkardı. Bu hisseleri 2 üstünden milletin eline verecek. Arsayı yok parasına taşeron şirkete aktaracak. O zaman tam boşaltma yapılmış olacak.
Hayrettin çetinkaya inşaat ın sermayesi nedir. 500 milyonluk projeyi yapabilir mi. Neden Kipa dan gayrimenkul uzmanı transfer edildi. Çünkü inşaatı kendisi yapacak. Ağaoğlu nun reklamı var. Arsa beleş diyor. Bu da öyle.
Gel vatandaş.
Arsa beles.
tokayi hitit kardeş sesin soluğun çıkmıyor ne oldi saaa inşaat arsaa şahne
Yok burdayım her zaman. Yeni bir gelişme olmadığı sürece yazmanın bir anlamı yok. Bilançoyu bekliyorum.
Hiç birşey bitmedi, bence daha başlamadı bile..
Tahta "5"günde verdiğini "2" günde yerine koyuyorsa belirli bir program var gibi.
BGC geldi yine bakalım fitil nasıl ateşlenecek, beklemeye devam.
Bu kadar oyun boşuna oynanmaz.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Bgc partners 50.000 lot daha aldı. Hayırlısı
Yer İmleri