Sayfa 58/380 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon
Arama sonucu : 3037 madde; 457 - 464 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Mal alırken kazanılır,güzel fırsat veriyor..
    aynen , dunde biraz ekledim ama hala zararlar devam ediyor ,,MIATK durdurulamaz yukselisi , dursa ordan satip buraya ekleme yapacam ama masallahi var , soluksuz tavan-tavan gidiyor ,, satilmaz .. ama gonlunuz rahat olsun, orda cok bi param yok , yani kayda deger bi rakam degil 400 adet kaldi
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

2. Bereketli bir gün olması dileğiyle.

3. Allah bereket versin alfas tan 2 emekli ikramiyesi kazandım insallah buradada o kazançlar nasip olur.

4. Günler sonra bugün birşeyler olacak sanki

5. Nazar değmesin diyelim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
    Amerika aciliyor , bi hareketlilik geldi , bakalim
    olu topragi attik
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

7. atatp karlı olacağı çok güzel iki bilançoyu bekliyor...tabi bir de green x i... sürekli büyüyen yenilenebilir enerjiye hizmet edecek..yapılan her işlemden kazanç sağlayacak..güzel ve özelikli bir iş yapacak..sabırla bekliyoruz..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8. Sn.keko merak ettiğim bir husus var.Malum green x ile bir sekilde enerji sektörüne giriş yapılacak. Bundan dolayı eneji hisselerinde yaşanılacak bir hareketlilikten ilk etapda hissemizde etkilenir mi? Yoksa henüz onlarla aynı sektöre hitap edilmediginden henüz buna daha vakit varmıdır? Şimdiden teşekkürler.

Sayfa 58/380 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •