maske yasağının kalkması ile kabardık galiba![]()
maske yasağının kalkması ile kabardık galiba![]()
Hisse acayip istikrarlı hep 2.2 dolar civarında geziyor .
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlahi bir grafiğe bakın sattiktan sonra 20 lere gelmemiş mi 2 lira için diyorsanız bunu paranızın eridiği için uzuntunuze veriyorum zira 8 lira dolar 14 enflasyon malum
E endekste geri geldi onun içinde BIST grafiğine bakabilirsiniz
Kristal küreyi sizde kullanabilseniz o bilginiz olsa keşke
Aziz Nesin'in dediği gibi,kadınlara ne verirseniz misli ile geri alırsınız
gördüğü dip 21.56, sizin verdiğiniz rakam 18.. artı, bist şelale filan olmadığı gibi 2500'lere kadar çıktı..o çok bildiğinizi zannettiğiniz teknik analizin hiç biri de isabetli olmadı kısacası.. giriş seviyesinde kullanılan bir TA ile gelecek öngörmeye çalışıp hiç tanımadığınız ve bilgi seviyesini tartma şansını bile bulamayacağınız birine nasihat etmek de zaten böyle acemi birisine nasip olur. paramın eridiğini zannetmeniz de enteresan, ben eylül başından beri deva dahi taşımıyorum zaten. ama deva ve deva'lıları seviyorum her nedense.. ve eriyen bir param olmadığı gibi, portföyüm eylül ayının %113 üzerinde. hiç bir hissede 2 haftadan da fazla durmadım.. ama sizin gibi hayali bist grafikleri çizmedim kargacık burgacık kalemimle.. bizim ufaklık da öyle kendince 2 çizgi çekiyor, bir iki indikatörle de süsleyince gelecek öngörüsü yaptığını zannediyor.. borsanın risk yönetimi işi olduğunu zamanla öğrenecektir o da.. gülümsemekle geçiyorum, ilk yıl heyecanlarına veriyorum. enflasyon dediniz de, o %18 faiz kurtardı mı aceba sizin o enflasyon korumalı pörtfölyönüzü??))
Son düzenleme : deva-i dert; 04-03-2022 saat: 05:12.
Ek 28329
evet yukarıdaki ekte görülen yüce kristal küre tahmininizde bist 1100'lere düşüyor tobovari bir çıkış yapıyor.... ve evettt... acayip bir teknik analiz öngörüsü.. bayağı bir tutturmuşsunuz) maşallah maşallah. Allah nazardan saklasın.. bu öngörü ile %18'lik faize dönüş ve şimdi de burada yine teknik analiz cakası.. ha bir de o yukarı çıkan tarafı da 'en azından burdaki çıkışı tutturmuşum' filan diyeceksiniz 2022 mayıs haziran aylarında filan anca 1500'lere filan çıkabiliyor.. yani neresinden bakarsanız kristal küreniz fena çakılmış..
Son düzenleme : deva-i dert; 04-03-2022 saat: 05:13.
Yer İmleri