Sayfa 58/167 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon
Arama sonucu : 1333 madde; 457 - 464 arası.

Konu: GARAN - Garanti Bankası

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,092
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Admin ikidir toleransli davraniyor .
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

BBVA'nin fiyati Ukranya'dan sonra nerdeyse yarisina indi. AB'de bankalarin ayirdigi karsiliklar artmis 1C'de.

3.  Alıntı Originally Posted by nakila Yazıyı Oku
    Güncel CITI+DEUTCHE toplam lot sayısı 133.116.022 adet.
    Güncel CITI+DEUTCHE toplam lot sayısı 145.577.953 adet.
    Yatırım tavsiyesi değildir! Yanılma ihtimalim her zaman vardır!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Merakimdan sordum mallarini vermezsen kottan cikmada ne olur diye.
    Eninde sonunda devrediyorsun da 3 sene vaktin var. Olay sizin iş bilirliğinize bakar .Cin Alinin bahsettiği izocam rezaletinden sonra zaten bazı yeni düzenle getirildi.

Cin Ali maalesef kendini hic gelistirmiyor. Hep mazide kalmis. Cinligi de iptal oldu yani.

Vermek zorunlulugu oldugunu dusunmuyorum kottan ciksa bile. Sonucta hissedarisin sirketin. Temettunu alirsin. Genel Kurulllara gidip milletin sinirlerini bozarsin. Tabi ki gorusumu bir yonetmlelige dayandirmiyorum, mantiksal yaklasim.

Cin Ali maalesef kendini hic gelistirmiyor. Hep mazide kalmis. Cinligi de iptal oldu yani.

Vermek zorunlulugu oldugunu dusunmuyorum kottan ciksa bile. Sonucta hissedarisin sirketin. Temettunu alirsin. Genel Kurulllara gidip milletin sinirlerini bozarsin. Tabi ki gorusumu bir yonetmlelige dayandirmiyorum, mantiksal yaklasim.
    Bilmediğini bile bilmiyorsun.
    98 oldumu herkesin parasını yatiriyorlar bankaya ister al ister bağış yap.
    Sagliklar

Carptin mi yine? Cin kismi olmadan sadece Ali ile zor olmustur ama basardin. Bravo.

Ben bilmedigimi ogreniyorum. Sen ise hala IMKB midir Cagaloglu mudur her ne nuh devrinin seyi ise orada kalmissin. Bak %95 yok diye kac kere soyledik, ogrenmiyorsun. Aradaki fark bu.

Denizbank %0.17 ile kac sene borsada islem gordu. sn. nikrece'nin 3 senesi daha mantikli.

95 var ama 98 ile farkını öğren dersine çalış.
    Hazira konmak kolay
    Sagliklar
    Bilmediğini bilmek erdemdir

Sayfa 58/167 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •