Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
BBVA'nin fiyati Ukranya'dan sonra nerdeyse yarisina indi. AB'de bankalarin ayirdigi karsiliklar artmis 1C'de.
Cin Ali maalesef kendini hic gelistirmiyor. Hep mazide kalmis. Cinligi de iptal oldu yani.
Vermek zorunlulugu oldugunu dusunmuyorum kottan ciksa bile. Sonucta hissedarisin sirketin. Temettunu alirsin. Genel Kurulllara gidip milletin sinirlerini bozarsin. Tabi ki gorusumu bir yonetmlelige dayandirmiyorum, mantiksal yaklasim.
Carptin mi yine? Cin kismi olmadan sadece Ali ile zor olmustur ama basardin. Bravo.
Ben bilmedigimi ogreniyorum. Sen ise hala IMKB midir Cagaloglu mudur her ne nuh devrinin seyi ise orada kalmissin. Bak %95 yok diye kac kere soyledik, ogrenmiyorsun. Aradaki fark bu.
Denizbank %0.17 ile kac sene borsada islem gordu. sn. nikrece'nin 3 senesi daha mantikli.
95 var ama 98 ile farkını öğren dersine çalış.
Hazira konmak kolay
Sagliklar
Bilmediğini bilmek erdemdir
Yer İmleri