X Originally Posted by KIZILDAG Nyse endeksine geçiş vardı. 16 Eylül sanırım, bakalım kime ne fayda sağlayacak, yada fayda sağlamaya başladı mı. Sn kizildag, Nyse endeks anlamadim, cahilligime ver, Nedir bu?
An itibariyle viop xu30 getirisi Yüzde 7 yi geçti Yarına yine bedavadan para gelecek 😊
Yüzde 8 olur DİE korkuyorum
Originally Posted by thebigshort Yüzde 8 olur DİE korkuyorum Yüzde 4 üstüne 4 daha geldi. Açığa satışlar yine yüksek Ereğli de yükseliyor, sanırım 36 milyon lot açığa satış görünüyor. Beşinci sırada Ereğli.
Originally Posted by KIZILDAG Yüzde 4 üstüne 4 daha geldi. Açığa satışlar yine yüksek Ereğli de yükseliyor, sanırım 36 milyon lot açığa satış görünüyor. Beşinci sırada Ereğli. YARIN şöyle %6 kapasak olmaz mı? Bir yanım bu ay alabileceğim lotları hesaplıyor, bir yanım yeşili seviyor iki ucu da demir, oranlar farklı ...
Originally Posted by KIZILDAG 4609 endeks rakamına kadar bu iş devam ederse, ettiren tarihi para kazanır. 4-5 ay önce tebin 100-150 bin long kontratlarını hatırlayan vardır sanırım. 4609 endeks gelirse bende sat al yapmaya niyetliyim.
Ereğli’yi komple satın almayı hesapladım bugün 3 kamyon dolu dolu altın verirsek . Bu fiyatlar dan tüm hisseleri alabiliyoruz
Originally Posted by KIZILDAG 4609 endeks gelirse bende sat al yapmaya niyetliyim. 3609 değil 4609 değil mi abi ? Xu100 mü xu30 damı ? Bu hedef kısa vadeli olursa cesaret edilebilir Misal 1 sene sonra görecekse bence risk olur Yüzde 5 aylık koymak lazım paranın maliyeti açısından
Forum Rules
Yer İmleri