geçen yıl 2021 bilançosu açıkladığında şok olmuştu piyasa bilançoyu beğenmemişti yatırımcı.. hisse eksi açıldı sonra tavana gitti bilginiz olsun...potansiyeli ne zaman kağıt üzerinde gerçekçi yansıtırlar o zaman satarım bedavaya hisse yok...
ne oldu spek yemedi mi..
Hasılatmış, brüt karmış, faaliyet karıymış beni ilgilendirmez ben net kara bakarım der tahtacı, onu da finansman giderler yemiş, vergi gelirleriyle 59 m kar var sadece.
Yönetim bu borç harç işinden kurtulması lazım, zamanında bir bedelli yapmadı bedelsiz yaptılar, hisse satışı da patronların hisseleri devredilince borçlar duruyor.
Sn.ft-2 hocanın dediği gibi şirketin gelecekteki potansiyeli için hep tutuyorum şahsen, bir gün büyük karlar yazacak potansiyel var ama şimdilik yüzüne bakan yok.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Kareli, bilanço, temettü için tutmuyoruz ki, az kar etti diye satalım.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bu bilanço verilerine göre bedelliden gelen para şirket için çekirdek parasıymış. Madem borç yükü fazla ne diye yüksek bedelli yapmadınız? Kısa vadeli banka kredileri roket olmuş. Acilen para bulmalılar. Mevcut durumda yeni bir bedelli yapmaları sürpriz olmaz bence. Şirketin gelecek potansiyelini boşa çıkarmasalar bari. Beklediğimize değsin.
Yer İmleri