Sayfa 58/435 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon
Arama sonucu : 3474 madde; 457 - 464 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --bu hisseyi ayakta tutan gelecekteki potansiyeli...yoksa bu bilanço ile para veren olmaz...
    zaten istenende o kimse yanaşmasın spek rahat toplasın..malı dağıtacakları zaman iyi bilanço gelir..bu tarz işleri çok gördüm..

geçen yıl 2021 bilançosu açıkladığında şok olmuştu piyasa bilançoyu beğenmemişti yatırımcı.. hisse eksi açıldı sonra tavana gitti bilginiz olsun...potansiyeli ne zaman kağıt üzerinde gerçekçi yansıtırlar o zaman satarım bedavaya hisse yok...

ne oldu spek yemedi mi..

4. Hasılatmış, brüt karmış, faaliyet karıymış beni ilgilendirmez ben net kara bakarım der tahtacı, onu da finansman giderler yemiş, vergi gelirleriyle 59 m kar var sadece.
    Yönetim bu borç harç işinden kurtulması lazım, zamanında bir bedelli yapmadı bedelsiz yaptılar, hisse satışı da patronların hisseleri devredilince borçlar duruyor.
    Sn.ft-2 hocanın dediği gibi şirketin gelecekteki potansiyeli için hep tutuyorum şahsen, bir gün büyük karlar yazacak potansiyel var ama şimdilik yüzüne bakan yok.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Hasılatmış, brüt karmış, faaliyet karıymış beni ilgilendirmez ben net kara bakarım der tahtacı, onu da finansman giderler yemiş, vergi gelirleriyle 59 m kar var sadece.
    Yönetim bu borç harç işinden kurtulması lazım, zamanında bir bedelli yapmadı bedelsiz yaptılar, hisse satışı da patronların hisseleri devredilince borçlar duruyor.
    Sn.ft-2 hocanın dediği gibi şirketin gelecekteki potansiyeli için hep tutuyorum şahsen, bir gün büyük karlar yazacak potansiyel var ama şimdilik yüzüne bakan yok.
    tamam satsın karelde iş yok algısıda var nasılsa..bu oyunları çok gördük....

6.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    tamam satsın karelde iş yok algısıda var nasılsa..bu oyunları çok gördük....
    Hisse zaten %6 ekside hocam, fırsatı kaçırmıyor hiç.
    Yeni iş haberleri gelmeli artık, Tcell ihalesi ne oldu, şirket hiç bilgi paylaşmıyor.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7. Kareli, bilanço, temettü için tutmuyoruz ki, az kar etti diye satalım.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8. Bu bilanço verilerine göre bedelliden gelen para şirket için çekirdek parasıymış. Madem borç yükü fazla ne diye yüksek bedelli yapmadınız? Kısa vadeli banka kredileri roket olmuş. Acilen para bulmalılar. Mevcut durumda yeni bir bedelli yapmaları sürpriz olmaz bence. Şirketin gelecek potansiyelini boşa çıkarmasalar bari. Beklediğimize değsin.

Sayfa 58/435 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •